Zelfhelerscirkel wachtlijst & nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Zelfhelerscirkel wachtlijst/nieuwsbrief en wees als eerste up to date!

Schrijf je in voor de Zelfhelers Cirkel wachtlijst en wees als eerste up to date!

Welkom bij de Zelfhelerscirkel.

De online community in Nederland die een veilige plek biedt om te verbinden met andere zelfhelers

Het is de online plek om de fundamentele onderwerpen in heling te leren, te begrijpen, te ontwikkelen en te implementeren in je dagelijks leven.

Je krijgt toegang tot een bibliotheek gevuld met content die jij kunt gebruiken in jouw reis naar heling. De bibliotheek staat vol boekentips, playlists met muziek, begeleidende yoga video’s, ademhaling video’s, geleide meditaties en regelmatig nieuwe modules met tools en oefeningen om zelf aan de slag te gaan.

Nieuwe onderwerpen worden regelmatig toegevoegd. Onderwerpen zoals: je eigen ouder worden, innerlijk kind werk, emoties & gevoel, bewustwording, ego, grenzen stellen, en nog veel meer..

Lianne leidt samen met Nine de online community check-ins, Lianne presenteert de modules vanuit haar jarenlange kennis als coach en therapeut en nodigt gasten uit om lessen te geven.

Lente leidt jou door fijne yogalessen, trauma release oefeningen en lichaamsbewegingen heen zodat het lichaamswerk ook wordt meegenomen. Ook spreekt zij meditaties & visualisaties in.

Je ontvangt praktische stappen om je te begeleiden in het leren verbinden van mind, lichaam en ziel. En niet alleen, want de kern van deze community is dat we het samen gaan doen.

We helen samen.

We houden elkaar verantwoordelijk.

We checken met elkaar in.

  • Voor iedereen die op zoek is naar een veilige plek die jou verantwoordelijk houdt.
  • Voor iedereen die op zoek is naar Zelfhelers in Nederland en hiermee wil verbinden.
  • Voor iedereen die op zoek is naar praktische, duidelijk en gemakkelijk te implementeren heling oefeningen en tools die jou helpen in jouw reis.
  • Voor iedereen, LETTERLIJK iedereen die verandering in het leven wil creëren.

Ben jij een Zelfheler of wil je graag een Zelfheler worden, en ben je er klaar mee om alles alleen uit te zoeken en duizenden boeken in je kast te hebben staan zonder ook daadwerkelijk verandering te creëren?

Join de Zelfhelerscirkel wachtlijst!

Wie zijn wij? 

Lianne en Nine kennen elkaar nu 2 jaar, en sinds dat ze elkaar ontmoetten was er gelijk een klik. Ze hebben vriendschap op een diepere laag kunnen ontwikkelen nadat zij samen 3 maanden in Bali hebben gewoond en daar allebei door een eigen intern helingsproces gingen. Toen Lianne met het idee kreeg voor het opzetten van de ZHC werd Nine gelijk enthousiast- en sindsdien werken Lianne & Nine heel hard samen om de ZHC op de wereld te brengen.

Nine werkt voor een non-profit organisatie, houdt van de natuur en om mensen bij elkaar te brengen. Ze zit in opleiding tot healer en is degene die alle content visueel maakt, en aan de achterkant alles goed laat lopen, en uiteindelijk samen met Lianne de community check-ins leidt.

Lianne is Trauma Informed coach, Trauma Release therapeut, NLP coach, Ervaringsdeskundige coach, Eet psychologie coach, H-EMDR therapeut, geeft Reiki & holistische massage, breath work en founder van de Intuitively Eaters Community en de Zelfhelerscirkel. Lianne begeleid sinds 5 jaar cliënten naar hun intuïtie, laat hen veiligheid vinden in zichzelf en oude blokkades los te laten. Met haar ervaring van emotionele release, trauma heling, neuroscience en H-EMDR geeft zij cliënten de ruimte om thuis te komen in zichzelf.

Lente heeft yoga zo lang ze zich kan herinneren al in haar leven. De hectische wereld van de mode industrie liet haar inzien dat de behoefte om meer positieve en helende energie de wereld in te brengen steeds belangrijker werd voor haar, en het medium hiervoor werd yoga. Al 5 jaar leidt Lente sessies met focus op ademhaling, intuïtieve en geleide beweging om op meditatieve manier terug te komen naar jezelf.

Aangezien de deuren 3x per jaar met beperkte plekken open gaan, raden wij je aan om je in te schrijven voor wachtlijst/nieuwsbrief zodat jij snel op de hoogte bent wanneer de deuren open gaan. Houd in maart 2023 jouw goed mail in de gaten!

Schrijf je in voor de Zelfhelers Cirkel wachtlijst en wees als eerste up to date!