Onderzoek jouw traumasymptomen

Vergroot jouw bewustzijn door te onderzoeken en nieuwsgierig te zijn

Trauma komt op verschillende manieren – en op verschillende plekken – omhoog. Vaak denken we dat trauma alleen naar voren komt in de vorm van flashbacks of nare herinneringen. Maar dat hoeft niet altijd.

Nu trauma veel meer wordt onderzocht komen we er vaak achter dat er veel verbindingen zijn tussen jouw verleden en jouw huidige gedrag en overtuigingen. 

Wanneer je jouw trauma symptomen onderzoekt – en er met compassie en nieuwsgierigheid naar kunt kijken, kun je dit helen. 

In het gratis werkboek ‘Onderzoek jouw trauma symptomen’ neem ik je aan de hand van een fijne opdracht mee in een belangrijk stuk coaching. 

ZIJ WEET HOE HET IS OM VRIJ TE ZIJN

”Lianne is een van de krachtigste mensen die ik ken en heeft mij geleerd dat ik net zo sterk ben. Vandaag ga ik als een nieuw mens door het leven, vrij van oude angsten en patronen en vrij om met volle overtuiging te leven. Ik ben haar altijd dankbaar.”

ANONIEM

Dag lief mens,

Ik ben Lianne, Trauma Informed coach en leider van de Intuitively Eaters Academy & Zelfhelerscirkel.

Als Trauma Informed Therapist heb ik nu al meer dan 1000 vrouwen geholpen om hun relatie tot voeding, bewegen en voornamelijk om hun lichaam te helen. Ik heb al meer dan 100 vrouwen geholpen om te verbinden met de sensaties van hun lichaam, emotie, gevoel en verleden door de trauma heen te werken.

Alles wat ik deel is waar ik zelf persoonlijk heen ben gegaan. Dit is mijn blauwprint geweest om vrijheid te ervaren.

En nu is dit voor jou ook mogelijk. 

Onderzoek jouw traumasymptomen met het gratis werkboek