Werk met mij

Wil jij graag consistent somatisch werk oefenen maar vind je het lastig dit te plannen in je week? Merk je dat je het lastig vind om dit alleen te doen of überhaupt te starten? Of merk je dat je niet zo goed weet hoe je moet beginnen of wat je kunt doen als het gaat om het helen van je zenuwstelsel en het daadwerkelijk voelen van verbinding met je lichaam in heling? Dan is de Somatic Sunday de plek waar jij mag zijn!

ZIJ ZIJN IN MIJN SAFE SPACE GESTAPT

”Lianne liet me het eerste moment al gelijk op mijn gemak voelen. Ze is heel lief en voelt goed aan hoe je je voelt en waar je wel of niet over wil praten. Ze is super empatisch en denkt over alles met je mee. Ze helpt je aan positieve gedachten en helpt je met hoe je dingen aan moeten pakken en geeft je inzicht in situaties. Heel erg bedankt!”

FENNA

Transformative Trauma Healing Fundamentals

Stap in jouw helingreis met deze 4 fundamentele waarden van trauma heling. In deze laagdrempelige cursus kun jij meer leren over hoe trauma is opgeslagen in jouw lichaam, hoe je kunt navigeren in relaties en kun je jezelf ontmoeten vanuit compassie.

DIT IS WAT ANDEREN VINDEN VAN MIJN COACHING

”Lianne creëert een ongelooflijk zachte en veilige omgeving die me in staat stelde steeds dieper stapjes te zetten in een wereld in mijn hoofd waar ik liever niet heen wilde. Door haar kon ik de muren van die wereld steeds meer afbreken met mildheid en tederheid. Ik leerde dieper te luisteren naar de wijsheid in mezelf en dit lichaam & naar de boodschappen die achter mijn (destructieve) patronen liggen. Ik begon te observeren, curieus te zijn, intenser te begrijpen. Mede door haar vond ik vertrouwen en moed om dieper te duiken in innerlijke processen in plaats van te focussen en te helen via wat ik wel of niet eet. Dankje dankje dankje Lianne”

SOETKIN

Wil jij eindelijk vrij zijn van het stressen over- en angst hebben voor eten? Ik wil jou laten ervaren hoe vrijheid voelt. Rondom voeding, beweging, in je lichaam, jezelf en in je gehele leven. Het gaat dieper dan alleen maar kijken naar de oppervlakte en de externe wereld. Het gaat dieper dan alleen maar naar het stukje eten of beweging kijken. We kijken naar waar jij in vastloopt, wat jij wil veranderen en door de kern aan te pakken en te helen. Je volgt het online, op wetenschap gebaseerde programma op jouw eigen tempo. Ondertussen sta ik klaar om je te helpen, met presentaties, werkbladen, meditaties, yoga en groepscoaching. Ook krijg je toegang tot een liefdevolle, veilige community zodat je nooit meer het gevoel hebt dat je er alleen voor staat.