Wat moet ik doen?

Je kunt heel veel leren. Het ene zelfhulp boek na het andere verslinden. De ene coach na de andere psycholoog in de arm nemen – maar dit werkt niet als jij je niet kwetsbaar opstelt. Naar jezelf en je omgeving.
Al deze hulpmiddelen gaan geen verschil maken als jij niet het werk gaat doen. Het gaat niet helpen als jij zelf niet die stappen gaat zetten. Die angsten gaat overwinnen en álles wat jij te weten bent gekomen omzet in handelen.

En dat is eng. Moeilijk. Want wat moet ik doen?

Een vraag waar ik lang in vast ben gelopen. Dit is waarom ik het anders wilde gaan doen.
Als coach geef ik oefeningen mee. Krijg je toegang tot mijn online cursus en krijg je mijn boek mee om actief aan de slag te gaan met alles wat wij bespreken.

Want een coach kan nog zoveel weten over emoties en coping mechanismen. Kan nog zo goed vertellen hoe dit wel allemaal in elkaar zit. Kan nog zo vaak dingen uit een boek halen en dit delen met jou, maar als diegene niet inleeft in jouw leefwereld. Als diegene geen idee heeft wat bepaalde gebeurtenissen, emoties of gedachten met jou kunnen doen en jou geen handvatten geeft zodat jij dit stapje voor stapje kunt veranderen voor jezelf – kom je niet verder.

Want het is soms botweg gezegd echt klote. Het is zwaar. Dit mag ook. Daarnaast gaat het niet altijd zoals een boek zegt. Zal al die theorie niet altijd alles uitmaken voor de praktijk, geloof mij.

Zet jezelf aan het werk. Zoek iemand die samen met jou actief aan de slag gaat. Laat je niet van de kaart brengen door iemand die alles zo goed lijkt te weten, want vaak halen we het allemaal ergens vandaan. Weten is niet alles. Het is handelen en een manier vinden voor JOU om het te implementeren in je leven. Er is geen 1 manier, er is een manier die voor jou werkt. ✨

Check hier het contact formulier en plan vandaag nog een gratis kennismaking!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.