Wat als ik er nooit voor had gekozen om mijn eetstoornis te overwinnen?

Wat als ik er nooit voor had gekozen om mijn eetstoornis te overwinnen?

Een gedachte die zo nu en dan bij mij opkomt. Een vraag die ik stel aan mezelf om bewust te worden van álle stappen die ik de afgelopen tijd heb gezet.

Vooral als ik aan het reizen ben. Reizen is mijn grote liefde. Nieuwe plekken ontdekken. De natuur en buitenlucht waarin ik mezelf zo ontzettend klein kan voelen. Het mooie van deze wereld – waarin soms de problemen en gedachten die ik in mijn hoofd creëer zo niet van waarde lijken te zijn.

De vrijheid. Een vrijheid die bijna niet in woorden te beschrijven is.

Om te kiezen wat IK wil. De vrijheid om te proeven van álles: letterlijk. De ruimte om te genieten. Echt te genieten. De vrijheid om gelukkig te zijn. Elke stap die ik zet.

Al is het een stap die ik zet op 1 van de hoogste bergen in Schotland zoals hier in dit filmpje, of een stap die ik zet zodra ik weer thuis in Amsterdam ben. Het zijn stappen zonder mijn eetstoornis. Zonder mijn destructieve gedachten en handelingen.

Mocht jij in gevecht zitten met jezelf. Met je eetstoornis. Een negatief lichaamsbeeld of weet je niet wat de fuck je met jezelf aan moet?

Geloof mij, jij kan eruit komen. Herinner jezelf eraan dat wat jij op dit moment ziet, gelooft, voelt, doet – niet van JOU is. Er is zoveel meer. En je kunt dit overwinnen.

Dit is 1 van de grootste redenen dat ik doe wat ik doe. Coachen. Inspireren. Mijn platform creëren. Dit is waarom ik mijn online cursus: ‘Een nieuw begin 2.0’ heb gemaakt. Om jou te laten zien hoe fucking mooi het leven kan zijn – zodra jij jezelf de toestemming gaat geven dit daadwerkelijk te laten zien.

Het werkt. Serieus. Want anders had ik hier niet meer gestaan. Had ik hier niet meer in Schotland die berg op kunnen lopen. Ik ben het grootste voorbeeld voor mezelf, en misschien wel voor jou dat, hoe diep je ook zit – je kunt het.

En hoe ik dit heb gedaan deel ik in mijn online cursus. Dus wil jij dit ook? De eerste maand is de cursus maar €95!

Blijf mij volgen voor meer updates rondom Een nieuw begin 2.0. ✨

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.