‘Waarom doe jij wat je doet?’

‘Waarom doe jij wat je doet?’

Een vraag die ik vaak krijg. Logisch. Wat ik hier deel is vaak erg kwetsbaar. Ik probeer altijd eerlijk en open te zijn over wat ik voel, doe en heb meegemaakt.

Juist door wat ik heb meegemaakt doe ik wat ik nu doe. Elke dag. Door mijn pijn, verdriet, boosheid en frustratie van vroeger. De depressie, burn-out en eetstoornissen (anorexia en boulimia). Alles wat ik heb ervaren heb ik niets voor niets ervaren. Dit geloof ik.

In die periode had ik er erg veel aan om verhalen van mensen te lezen die in een zelfde soort situatie hadden gezeten. Open en eerlijke verhalen over herstel. Hoe zij de weg naar zelfliefde en geluk aan het belopen zijn. Deze verhalen gaven mij herkenning en erkenning. Gaven mij inspiratie om die weg voor mezelf uit te stippelen.

Ik coach uit mijn ervaring. Dit is 1 van de meest mooie en waardevolle dingen die ik doe, en die jij aan jezelf kunt geven.
Een ervaringsdeskundige die weet wat jij voelt. Wat jij meemaakt, want diegene heeft dit zelf ook meegemaakt. Iemand die jouw hulpvraag serieus neemt. Die jou steun geeft en goede vragen stelt.

Ik doe dit omdat ik dit een lange tijd heb gemist in mijn eetstoornis herstel. Het begrip. Écht begrip. Ik geef aan jullie wat ik anders had willen zien, en wat ik geloof wat echt werkt in herstel. Op jouw weg naar een leven wat om jou draait.
Al is dit als jouw persoonlijke coach (nog 1 plekje vrij) of hier online. Op mijn website of via mijn boek. Door mijn cursus of via de mail. Ik ben er. ✨

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.