VAN JEZELF HOUDEN.

Ik geloof niet dat je altijd van jezelf zou moeten houden voordat iemand anders dit kan. De periode dat ik diepe zelfhaat kende, hielden mijn ouders en familie onvoorwaardelijk van mij.

Wat ik wel geloof is, dat zodra je van jezelf houdt, je hele andere manier van liefde en verbinding gaat ontdekken. Een dieper en meer intens gevoel – wat moeilijk te beschrijven is.

Ook geloof ik dat, zodra jij zelfliefde creëert, jij andere mensen aantrekt.
Mensen die er zijn voor een langdurige relatie, vol met begrip, verbinding en respect. Waarin gelijkwaardigheid hoog in het vaandel staat. Er van allebeide kanten rust is. Vanuit die rust wordt de liefde die jij voor jezelf voelt en de liefde die de ander voor zichzelf voelt, uitgekristalliseerd tot liefde voor elkaar. ♥️

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.