Reviews

ZIJ WETEN HOE JE EEN GOEDE RELATIE MET JEZELF EN ETEN WEER KUNT OPBOUWEN

”Tijdens een van onze sessies confronteerde je me met het feit dat ik in een slachtofferrol gestapt was. Deze opmerking viel in het begin niet lekker bij me. Ik voelde me in een hoek gedreven. Dit was eigenlijk mijn eigen gecreëerde hoek. Je noemde het beestje bij de naam en dat deed even pijn. Je hielp me inzicht te krijgen in deze patronen en leerde me manieren om met dit gevoel om te kunnen gaan.
Een van de waardevolle dingen aan de sessies en de academy vond ik dat je gerichte tools aanreikt waarmee ik aan de slag kan op ‘moeilijke’ momenten. Denk aan de werkbladen, filmpjes en zelfs QR codes die je op verschillende momenten kunt scannen om je te begeleiden op ieder moment.

De kennis die ik heb opgedaan over mezelf, de wijze lessen die ik van je geleerd heb en de andere kijk richting mezelf, anderen en de wereld is meer waard dan de grootste berg goud aan het einde van de regenboog.

Verbinden en samenwerken met je lichaam is een van de mooiste dingen die je voor jezelf kan doen.”

ANONIEM

Berichten uit de Intuitively Eaters Community

ZIJ ERVAARDE EEN SAFE SPACE

”Het traject met Lianne heeft mij ontzettend veel nieuwe inzichten gegeven. De eindeloze ‘strijd’ die wordt gevoerd in mijn hoofd ging ik onderzoeken en bekijken waarom het er is. ‘Waarom ben je zo mega streng voor jezelf?’ zei Lianne tijdens een sessie tegen mij. Ik kon niet direct antwoord geven, maar dat hoeft ook niet meteen. De strijd begonnen wij uit te dagen en meer te accepteren in plaats van de strijd ermee aan te gaan. Lianne geeft je de ruimte om over dingen na te denken en stelt kritische, maar vragen die raak zijn. De sessies bij Lianne zijn een safe haven waar alles gezegd mag worden en waar je samen gaat kijken naar wat er gebeurd en hoe je dingen kan uitdagen. Ze werkt vanuit het hart en omdat ze ervaring heeft, voel je dat ze weet waar je het over hebt. Ik ben Lianne ontzettend dankbaar voor de mooie stappen die ik heb mogen zetten!”

ANONIEM

Berichten uit de Intuitively Eaters Community