PODCAST 007: ‘Hoe kan ik van zelfhaat naar zelfliefde gaan? Hoe ga ik van onzekerheid naar zelfvertrouwen?’

Een nieuwe podcast staat weer online: ‘Hoe kan ik van zelfhaat naar zelfliefde gaan? Hoe ga ik van onzekerheid naar zelfvertrouwen? Een podcast vol tips en oefeningen zodat jij aan de slag kunt gaan. Daarnaast deel ik ook mijn ervaring en mijn persoonlijke verhaal over de onzekerheid die ik heb gevoeld en die ik nog steeds wel eens voel. Een persoonlijke en leerzame podcast zodat JIJ aan de slag kunt gaan met het opbouwen van zelfvertrouwen en zelfliefde. Veel luister plezier!

 

(Ook te luisteren op Google podcast en Apple podcast)

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.