Persoonlijke note

Jouw blik op de wereld creëert jouw leven. Kies voor een positieve en vrije blik. Een liefdevolle en gelukkige blik. Laat de donkere dagen er zijn – de emoties van angst en verdriet een plekje in jou. Met als kern dat jij weet dat zodra jij deze laat gaan, de zon wel weer schijnt en jij actief en bewust de keuze kunt en gaat maken om die warmte en het licht van die zon op te zoeken. 🌞

Hieronder een persoonlijke update waarin ik werd gecoacht: ‘Onderschat jezelf nooit. Je hoog gevoeligheid, je kracht, je oprechtheid, je grote hart’ – ik barst in tranen uit terwijl mijn coach deze woorden zegt.

Er is de afgelopen tijd ontzettend veel gebeurd in mijn leven. Veel ups en downs.
Ik weet zoveel, en alsnog heb ik soms moeite om te geloven in wat ik doe.
Om mijn emoties te tonen op de momenten dat er nare dingen voorvallen. Om te voelen en hierover te praten met anderen.

Hoewel ik niet meer in een permanente overleving stand leef, is het wel een stand waar ik heel snel weer in duik.

Onzekerheid over wat ik doe. Over wat ik deel en de stappen die ik maak. ‘De onzekerheid die jij voelt is niet de jouwe, geef deze terug aan degene waar deze van is en stap in je kracht’ – Ik weet dit. Ik voel dit ook.

Het gaat allemaal over die stap op de plaats maken. Weer bewuster zijn over wat ik denk, de intenties die ik zet in de ochtend en weten dat wat ik doe genoeg is.

De wereld heeft mij nodig, net zozeer dat de wereld jou nodig heeft.
Jij bent zo ontzettend waardevol. Een pracht mens die zichzelf mag laten zien.

Dus ja, ik heb ook van die momenten bij mijn coach waar ik een uur lang met tranen alles eruit gooi. Waar ik kracht uithaal en hoewel ik alles weet wat zij mij vertelt – zodra ik bij haar de deur uitloop is alles nog duidelijker. Frisser. Liefdevoller. Vanuit mijzelf.

Dit is ook waarom ik dit werk doe, jou dit gevoel geven, maar ook waarom ik mijzelf actief laat coachen. Want ik geef wat ik weet – en als ik mijzelf beter leer kennen kan ik vanuit dat gevoel en bewustzijn jou nog beter coachen. Dat is waarom ik van mijn werk als coach houd en ik kies om dit werk actief uit te voeren. Om te blijven leren en van daaruit te inspireren. Een weg zonder einde. ✨

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.