Mijn reis begon toen ik besefte dat ik mijn geluk aan het uitstellen was.

Ik was een jaar of veertien toen ik een eetstoornis ontwikkelde zonder dat ik het zelf doorhad. Ik dacht echt dat als ik mezelf, mijn lichaam zou veranderen, als ik daar iets aan zou doen, dat mezelf dan veilig kon houden. Dat mensen me op een andere manier zouden zien. Dat ik meer geliefd zou worden en leuker gevonden zou worden.

Ik had het mis.

Het streven naar een ander lichaam maakte me niet gelukkig. Sterker nog, het ging steeds slechter met me. Ik kwam in de GGZ terecht en kreeg een behandelplan, terwijl ik eigenlijk behoefte had aan iemand die met mij sprak en naast me zat. Die me had gevraagd: ‘Lian, hoe voel je je? Wat is er allemaal gaande in jou?’

Toch wilde ik niet opgeven. Ik besloot mijn eigen behandelaar te worden.

 

Door heel veel te lezen en leren, ontdekte ik welke trauma’s ik moest verwerken om mijn relatie met mezelf en eten te helen. Daarvoor schakelde ik ook hulp in van buitenaf. Ik betaalde het allemaal zelf en op een dag zat ik bij een spirituele coach. ‘Wat zou je graag willen?’, vroeg ze. Ik zei gelijk dat ik andere mensen wilde helpen die in hetzelfde schuitje zaten als ik. Zij zei meteen: ‘Dan ga je dat toch doen?’

Eerst hielp ik mezelf. Vervolgens heb ik de opleiding psychologie afgerond in Amsterdam, gevolgd door opleidingen op het gebied van Trauma Informed coaching & therapie, Eating disorder recovery coaching, psychologie van eten, NLP, EMDR, regressie therapie en Intuïtief eating coaching. Nog steeds leer ik iedere dag bij en heb ik al duizenden zelfhelers zoals jij geholpen.

Tijdens mijn weg naar zelfheling voelde ik dat ik enorm graag mensen wilde helpen die met hetzelfde worstelen. Al waren het er maar twee.

De 14-jarige Lianne had nooit durven dromen dat ze hier nu elke dag mee bezig mag zijn. Dat gevoelige, kwetsbare meisje is uitgegroeid tot iemand die wil verbinden en op het podium wil staan in plaats van weg te duiken. Die jou de kennis en liefde wil geven om je dromen waar te maken. Ik wil je helpen om je wensen niet langer uit te stellen door te diëten of je lichaam te veranderen. Ik geloof dat we allemaal op deze wereld zijn met een reden. Ben jij klaar om die van jou te ontdekken?

Hoe kan ik je helpen?

Intuitively Eaters Academy

Hét online, op evidence-based, programma wat jou helpt om vrijheid te creëren rondom voeding, beweging, je lichaam, jezelf en in je gehele leven.

 

101 coaching

1-op-1 coaching met ervaringsdeskundige Lianne. Live sessies met EMDR/EFT/Breathwork/ACT/NLP/Trauma Informed/Eating Psychology 

Zelfhelerscirkel

Coming soon: De Zelfhelerscirkel. Dé online community voor een veilige plek om te verbinden met andere zelfhelers. Schrijf je in voor de wachtlijst en wees als eerste up to date!

ZIJ WETEN HOE JE EEN GOEDE RELATIE MET JEZELF EN ETEN WEER KUNT OPBOUWEN

”Samen gingen we op zoek naar een dieperliggende oorzaak die op veel aspecten van mijn leven invloed had en omdat ik daar beter mee om leerde gaan merkte ik vooruitgang in veel verschillende dingen. Ook hielp het dat Lianne de problemen begreep en zelf uit ervaring kon spreken, zodat ik me echt op mijn gemak voelde. Dankzij de coaching werd ik voor het eerst zelf gemotiveerd om mijn mindset te verbeteren in plaats van dat ik een diëtist of psycholoog tevreden wilde stellen. Ik denk dat ik er mijn hele leven profijt van zal hebben.”

ANNE