Hey lief mens, mijn naam is Lianne Blacquière en ik ben opgeleid als Somatisch Trauma Therapeut met als missie om mensen te ondersteunen bij het thuiskomen in hun lichaam.

Ik heb een achtergrond en meerdere jaren ervaring met cliënt werk en trainingen in Trauma Informed coaching, Poly vagal theory, Somatic experiencing, Somatic Therapy, Somatisch Attachment Therapy en complex PTSD.

Los van al mijn professionele werk, ben ik in eerste plek een mens die complex trauma, jeugdtrauma en chronische gezondheid uitdagingen heeft ervaren.

Misschien hoef je niet gefixt te worden, misschien heb je het gewoon nodig om gedragen te worden.

Als therapeut, creëer ik een veilige ruimte vanuit empathie en begrip voor hoe het is om vast te zitten, pijn te voelen en te leven in een cyclus waarvan het lijkt alsof je deze maar niet kunt doorbreken.

In mijn eigen heling reis van seksueel misbruik, een onveilige thuis situatie en het verliezen van een ouder ontdekte ik hoe het mogelijk is om verandering op een veilige en rustige manier te ervaren. Dat je een nieuwe relatie met je lichaam, jezelf en met je omgeving kunt cultiveren.

Mijn eigen reis ging vooral over het leren spreken van de taal van mijn lichaam en deze te begrijpen en te belichamen, en daarbij deze zelf te leren spreken.

Ik leerde dat symptomen allemaal een boodschap hebben- en toen ik dit werk zelf implementeren begonnen er kleine veranderingen in mijn dagelijks leven te komen.

Een consistente commitment en oefening naar dit werk, het meer IN mijn lichaam zijn in plaats van dingen te doen die ervoor zouden ‘moeten’ zorgen dat mijn lichaam heelde, begon alles in en rondom mij te transformeren.

In de loop der jaren heb ik geleerd, gezien en mogen ervaren dat ons lichaam briljant is, en zo zo capabel.

En dat waar je ook staat op dit moment, jij jezelf daarin mag ontmoeten en dat alles wat je doet en hebt gedaan zo logisch is.

Hoe kan ik je helpen?

1:1 coaching

1-op-1 coaching met ervaringsdeskundige Lianne. 

Lichaamswerk, Trauma, Attachment, Zenuwstelsel Heling & Chronische Stress

 

The Healing Fundamentals

Wat zijn de fundamentele aspecten van heling en hoe kun je deze inzetten in je dagelijks leven? Je vindt in deze cursus 4 grondbeginselen van Trauma Heling.

 

Return To Regulation

Word de expert van jouw zenuwstelsel, kom in controle over jouw ervaring en creëer het leven wat je altijd hebt gewild. Dit is hét 6 weken durende live groepsprogramma waarin je leert jouw zenuwstelsel te reguleren om de controle terug te krijgen over jouw systeem.

ZIJ WETEN WAT ZELFHELING INHOUDT

”Samen gingen we op zoek naar een dieperliggende oorzaak die op veel aspecten van mijn leven invloed had en omdat ik daar beter mee om leerde gaan merkte ik vooruitgang in veel verschillende dingen. Ook hielp het dat Lianne de problemen begreep en zelf uit ervaring kon spreken, zodat ik me echt op mijn gemak voelde. Dankzij de coaching werd ik voor het eerst zelf gemotiveerd om mijn mindset te verbeteren in plaats van dat ik een diëtist of psycholoog tevreden wilde stellen. Ik denk dat ik er mijn hele leven profijt van zal hebben.”

ANNE

Kwalificaties & Opleidingen

– Somatic Attachement Therapy 

– Somatic Experiencing

– Trauma Informed Coaching

– NARM Therapy

– Eating Psychology

– Life Coach Proffesional

– Trauma Solutions and working with complex trauma with Diane Pool Heller and Peter Levine

– Integrative Somatic Parts Work with Fran Booth

– Core Rising Teacher Training

Een gelukkig leven is jouw geboorterecht

Ik geloof dat in jou alles zit wat jij nodig hebt om en leven vol van geluk, vrijheid en liefde te hebben. Met mij als jouw therapeut zal je je ondersteund voelen naar een leven wat werkt voor jou en welke jou ondersteund in jouw gezondheid.