Neem het leven niet te serieus.

Wat ik de afgelopen tijd heb geleerd is om het leven niet zo serieus te nemen. Gelukkig heb ik er totaal geen moeite mee om midden op straat te dansen en foto’s te maken (wat ik sowieso nooit serieus kan nemen). Ik zit vaak compleet in m’n eigen wereld en moet keihard lachen om m’n eigen grappen. Ja, zo’n mens ben ik ook. Ik heb een serieus bedrijf, ben in m’n werk als coach gefocust en neem iedereen die bij mij komt serieus – maar ik probeer altijd net dat tikkie onbevangenheid te geven. Dat stukje ontspanning in een grapje. Ik kreeg laatst feedback van een coach klant: ‘je kopt een grapje net ff goed in zodat we allebei even kunnen lachen door de tranen heen waardoor ik het gevoel van ontlading ervaar.’
En in mijn ervaring zijn dat de momenten dat we kunnen verbinden. We erachter komen dat er zeker nog mooie momenten kunnen zijn in de meest donkere periodes in ons leven. Het licht schijnt wel – je hebt alleen iemand nodig om jou dit te laten zien én die jou dit kan aanleren zodat jij dit uiteindelijk zelf kunt creëren. Door je gedachten te onderzoeken, te geloven in de waarheid die JOU dient en jouw verleden een plekje te leren geven. ✨

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.