Laat je niet gek maken

Ooit was ik een inspiratie voor velen als het ging om gewichtsverlies, motivatie te houden om élke dag te sporten, een bikini fitness wedstrijd te kunnen doen en in het behouden van een laag vet percentage.
Nu betreur ik dat velen mij een inspiratie vonden terwijl ik mijn lichaam zo erg tekort deed, het elke dag afbrak en het niet gaf wat het nodig had. Daarnaast werd ik met de dag negatiever, ontwikkelde ik eetstoornissen (ja ik heb er meerdere gehad) en van daaruit een depressie.

Misschien is dit wel waarom ik nu doe wat ik doe – laten zien hoe je balans kunt vinden in een wereld waarin er continue naar je hoofd wordt gegooid dat de gemiddelde mens niet genoeg beweegt en teveel en ongezond eet. Ik weet dat de cijfers niet liegen en dat het een groot probleem is in deze maatschappij, maar dit wil niet zeggen dat dit over JOU gaat en jij degene bent die meer moet bewegen en minder/gezonder moet eten. Het wil niet zeggen dat JIJ op dieet zou moeten gaan en daarnaast werkt diëten niet, dit zorgt vaak voor een verstoorde relatie tot voeding en je lichaam.
Ik geloof dat het gaat om dat stukje goed voor jezelf leren zorgen. Je lichaam waarderen en met liefde behandelen. Een balans vinden die werkt voor jou – en welke ook ruimte heeft om te verschuiven. Werk aan je innerlijke wereld om de externe wereld een stukje fijner en mooier te maken voor jezelf.

Creëer rust en bewustwording. Dit is wat we doen in mijn online masterclasses. Terug naar de kern, en van daaruit stap voor stap leren hoe jij met bepaalde emoties, gedachten, invloeden van buitenaf om kunt leren gaan. Want nee, geluk is er niet altijd. Het is juist leren dat het oké is om te voelen wat je voelt. Te denken wat je denkt.
Laat je niet gek maken. Blijf alsjeblieft bij jezelf. 🤍

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.