Jij mag je plek innemen in deze wereld

Jij mag je plek innemen in deze wereld. Voor jezelf opkomen. Jezelf laten zien. Staan voor waar jij in gelooft. Er is niets krachtiger. Niets mooier. Niets bijzonderder dan jij. Dan jij die erin gelooft dat jij hier mag zijn. Met beide voeten stevig in de grond. Sterker dan ooit. Leef je leven in moed. Je leven in moed leven gaat over de overtuiging dat jij je plek mag innemen in deze wereld. Vol liefde voor jezelf en voor je omgeving. Vol respect voor wie jij bent en wie anderen zijn. Moed is je kwetsbaar voelen maar toch op diezelfde voet doorgaan. Moed is wat in jou zit. Het heeft altijd al in jou gezeten. Moed zal altijd in jou blijven groeien zodra je kiest om jezelf een schop onder je kont te geven. Eerlijk naar jezelf te zijn en de verantwoordelijkheid neemt voor jouw leven.
Je leven in moed leven is elke dag uit je bed stappen. Zelfs wanneer je lichaam zwaar voelt. Je hart pijn doet. Het licht van een nieuwe dag te intens is en je het liefst onder het dekbed blijft liggen totdat het over gaat. Moed gaat over geloven in het goede van het leven. In het goede terwijl je geen idee hebt waar je naar toe aan het gaan bent. Moed gaat over jezelf toestemming geven om te groeien. En dit doe je. Elke dag. Zonder dat je het doorhebt. Het is vertrouwen op jezelf. Dat jij de juiste beslissingen maakt.
Moed is weten dat er meer is. En minder. Het gaat over eerlijk naar jezelf zijn. Moed gaat over de kracht erkennen in jezelf om te veranderen. Jezelf te wijzen op het feit dat alles wat jij nodig hebt al in jou zit. En dit zal altijd blijven. Moed gaat over dat jij jezelf niet laat leiden door je gedachten. Dat je deze niet altijd als waarheid ziet. Moed is juist onderzoeken of deze gedachten bij jou passen. Moed gaat over de onderliggende overtuiging dat jij je plek mag innemen in deze wereld. Altijd. ✨

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.