Jij kunt dit.

Ik begrijp dat je onzekerheid voelt in deze periode. Dat je paniek ervaart en angst je soms overneemt. Dat is oké.
Voornamelijk als je kampt met een eetstoornis, een depressie of een verstoorde relatie tot voeding/ beweging , kan deze situatie een grote trigger zijn.

Anders eten. Geen sportschool. Veel binnen zijn. Alleen zijn, met alle gedachten. Het gevoel dat je controle verliest. Geen routine meer waar je je aan vast kunt houden.

Ontzettend veel berichten van cliënten gekregen waarin zij deze paniek met mij delen. Ik begrijp het, en ik zou dit vroeger ook zo ervaren.
Weet dat je niet alleen bent, en dat dit misschien wel de periode is, de uitdaging, om ermee aan de slag te gaan. Je hebt geen afleiding meer, en je kunt compleet in je herstel duiken.

Mocht je je alleen voelen, bel iemand op.
Mocht je geen therapeut met online mogelijkheid hebben, ik coach via Skype/FaceTime.
Mocht je inspiratie willen, ga dan aan de slag met mijn online cursus.
Mocht je je somber voelen, lees dan even aan aantal berichten hier op mijn instagram of check mijn blog.

Relativeer je angst. Is het écht waar dat er iets gebeurd met mijn lichaam als ik thuis zit? Anders eet? Niet naar de sportschool ga?

En wat dan nog? Is dit het belangrijkste wat er is?

Ik ben mij, naarmate ik steeds dichterbij herstel kwam een aantal jaren geleden – maar ook nu nog – steeds meer gaan realiseren hoe weinig het uitmaakt wat voor kledingmaat je hebt, of je buik iets zachter is, je minder sport of even anders eet.

Het maakt niet uit. Écht niet.

Focus de komende dagen maar eens op zelfliefde. Op het ontwikkelen van een liefdevol zelfbeeld. Duik in je gedachten. In je geloof systeem – over jezelf en je omgeving. Neem het onder de loep en creëer duidelijkheid wat jou tegenhoudt om met rust thuis te zitten.

Zonder zelfafwijzing.

Jij kunt dit.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.