Jij bent wat jij gelooft

Heb je een doel gezet om de relatie tot voeding en je lichaam te helen maar behaal je deze maar niet?

Ik herken dit. Jaren lang was ik opzoek naar het perfecte behandelplan. Ik ging naar psychologen en praatte met een coach. Elke dag deed ik mijzelf de belofte dat ik vandaag echt mijn best zou doen en alles zou geven om die vrijheid te bereiken. Maar zodra ik deze vrijheid niet bereikte werd ik boos en verdrietig. Hoe kon het nou dat het mij niet lukte?

Totdat ik ergens las dat, de sleutel naar het behalen van je doelen ligt daar wat jij gelooft..

Dit is ook wat ik deel in mijn boek en ál mijn online programma’s.
Wat jij gelooft wordt de waarheid. Word de waarheid waar jij in leeft en waaruit jij keuzes maakt.

In mijn programma’s (vooral het intuïtief eten) en in de coaching die ik geef, gaan we focussen op het veranderen van onze huidige overtuigingen – zo diep tot aan jouw indentiteit – wat jou dan de ruimte geeft om gedrag te veranderen. Onze overtuigingen en ons brein kunnen voor ons, of tegen ons werken.

En wat nu, als jij hier niet mee aan de slag gaat? Dan zullen de overtuigingen waar jij nu in leeft, welke jij nu gelooft en waar jij nu jouw keuzes uit maakt jouw toekomst bepalen. De vrijheid en rust waar jij zo naar verlangt zal dan niet op je pad komen.

Dus waar kies jij voor? Door het oncomfortabele heen gaan, of door blijven gaan in je huidige patroon? 🤍

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.