De Intuitively Eaters Academy

INTUÏTIEF ETEN, BEWEGEN EN LEVEN

Wil jij eindelijk vrij zijn van het stressen over- en angst hebben voor eten?

Dit herken je vast wel:

– Hoeveel gewicht je ook verliest, het is nooit goed genoeg
– Je overeet, vlucht in comfort food, eet stiekem of bent continu restrictie aan het houden op eten
– Je voelt schaamte over je lichaam, en dit heeft invloed op hoe je eet
– Je sociale leven is verslechterd omdat je bang bent dat het je dieet/eetpatroon beïnvloed
– Je voelt geen zelfvertrouwen en denkt dit terug te krijgen door een bepaald gewicht/lichaamsgrootte te behalen

Ik begrijp je. Ik zie je. Ik hoor je. Ik weet hoe het voelt. Daarom ben ik trots dat je dit leest. Dat je nieuwsgierig bent naar verandering. Mij is het gelukt, dus ik geloof ook in jouw kunnen.

Jouw weg naar meer zelfliefde en een betere relatie met eten begint hier

Er zijn 5 sleutels tot intuïtief eten die jij nodig hebt, zodat je zeker weet dat je niet van onder-eten naar over-eten gaat, of andersom. In deze 5-delige guide ga ik deze geheimen met jou delen. Meld je aan zodra jij er klaar voor bent.

Meer informatie

Intuitively Eaters is geen dieet. Het is het leren stoppen van het luisteren naar de dieetcultuur en leren luisteren naar je lichaam.

Ik wil jou laten ervaren hoe vrijheid voelt. Rondom voeding, beweging, in je lichaam, jezelf en in je gehele leven. Het gaat dieper dan alleen maar kijken naar de oppervlakte en de externe wereld. Het gaat dieper dan alleen maar naar het stukje eten of beweging kijken.

We kijken naar waar jij in vastloopt, wat jij wil veranderen en door de kern aan te pakken en te helen. Je volgt het online, op wetenschap gebaseerde programma op jouw eigen tempo. Ondertussen sta ik klaar om je te helpen, met presentaties, werkbladen, meditaties, yoga en groepscoaching. Ook krijg je toegang tot een liefdevolle, veilige community zodat je nooit meer het gevoel hebt dat je er alleen voor staat.

ZIJ WETEN WAAR HUN LICHAAM BEHOEFTE AAN HEEFT

”De Intuitively Eaters Academy heeft mij veel kennis gegeven over de relatie tussen mijn negatieve lichaamsgedachtes en de rest van mijn leven. Hoe ik oude overtuigingen tot nu meeneem en ze steeds meer als gedachtes ga zien in plaats van waarheden. Ik hoef er niet meer naar te handelen en ik hoef mijn emoties en behoeftes niet meer af te reageren op mijn lichaam. Daardoor hoef ik steeds minder na te denken over wat en wanneer ik zou móéten eten en eet ik steeds vaker waar mijn lichaam (of mijn mentale ik) behoefte aan heeft en wanneer mijn lichaam daarom vraagt.”
ANNE

De Intuitively Eaters Academy

Hét online, op evidence-based, programma wat jou helpt om vrijheid te creëren rondom voeding, beweging, je lichaam, jezelf en in je gehele leven.

Weten of dit wat voor jou is?

Twijfel je nog of wil je eerst eens in gesprek om te kijken waar je tegenaan loopt en wat de beste stap voor jou zou kunnen zijn? Dat snap ik helemaal.

Hieronder kun je een Clarity Call inplannen met mij. Tijdens deze sessie van 50 minuten gaan we meteen de diepte in en help ik je al meteen verder. Alles wat je bespreekt blijft tussen ons en je zit uiteraard nergens aan vast. Ik luister graag naar je en beantwoord al je vragen.

Mocht je na de Clarity Call in willen stappen in de Academy of in 101 coaching, dan krijg je het bedrag van de Clarity Call terug. 

Wie is jouw guide?

Ik ben Lianne Blacquière. Ooit stond ik precies op hetzelfde punt als waar jij nu staat. Ik wist dat het zo niet langer kon, dat ik mijn lichaam kapot maakte door mijn verstoorde relatie met eten en al mijn kansen op geluk voor mezelf wegnam.

Het moest anders, maar hoe? De wachtlijsten bij de GGZ waren enorm lang en ik kreeg niet de hulp die ik nodig had. Daarom ging ik zelf aan de slag. Door heel veel onderzoeken overwon ik anorexia, boulimia, binge eating en een depressie en kon ik verschillende trauma’s uit het verleden helen. Nu wil ik jou helpen om weer te genieten van eten. Ik wil dat je weer zorgeloos een dag kunt doorbrengen met vrienden en je vrij voelt om je dromen waar te maken.

ZIJ WETEN HOE ZE ZICHZELF KUNNEN ACCEPTEREN

”Ik moet gewoon echt even kwijt hoe ontzettend waardevol ik dit traject met Intuitively Eaters vind… Na al zoveel te hebben gedaan, therapeuten en coaches te hebben gehad, diëten te hebben gevolgd en boeken te hebben gelezen, begint dankzij onze gesprekken eindelijk het gevoel te komen dat ik wellicht helemaal niet al die jaren dingen had hoeven te spenderen aan mezelf veranderen maar juist aan mezelf accepteren. Intuitively Eaters heeft voor mij de dots geconnect tussen alle vlakken in het leven waarin ik me soms zo verdwaald voel. Dit is het inzicht waar ik altijd op zoek naar ben geweest en wat ik zo hard nodig had. Dankjewel. Dankjewel. Dankjewel”

SANNE

ONLINE CURSUSSEN

Hoe jij je lichaamsbeeld kunt accepteren

Embodiment Movement: een veilige en moeiteloze relatie tot sporten & bewegen

6 tips om je lichaamsbeeld (en relatie tot eten) te helen

6 tips om je lichaamsbeeld (en relatie tot eten) te helen

Strijd rondom eten heeft vaak te maken met het niet kunnen reguleren van emoties, of niet weten hoe je met bepaalde gebeurtenissen om moet gaan. Maar óók met hoe we naar ons lichaam kijken, in vergelijking met anderen of door een gecreëerd denkpatroon: in deze blog...

5 manieren om een gezonde relatie tot sporten te creëren

5 manieren om een gezonde relatie tot sporten te creëren

Jezelf houden aan hoge standaarden die je op social media ziet, of negatieve ervaringen als het gaat om beweging of diëten: een gezonde relatie tot sporten creëren is lastig. Gelukkig kunnen we het leren. Ik nodig je in dit artikel uit om meer IN jouw lichaam te...