De Intuitively Eaters Beginners Guide

EEN BINGEWAARDIGE SERIE

Intuïtief eten is voor diëten hetzelfde wat vrede betekent in gevechten.

…het is het compleet tegenovergestelde van elkaar.

Intuïtieve eters zijn niet gebonden aan het tellen van calorieën of de lijsten van ‘gezond’ en ‘ongezond en ‘goed’ en ‘slecht’ eten.

Ze zijn niet gebonden aan wat ze ‘wel mogen’ en ‘niet mogen’ eten.

Maar.. ze zijn ook niet compleet uit controle rondom eten en zitten niet in die totale chaos, en eten niet alles wat ze binnen handbereik hebben. 

”Vrijheid rondom voeding is niet alleen maar de balans rondom eten vinden, het gaat veel dieper dan dat. Het gaat om het stukje zekerder worden van jezelf, over jezelf en over je lichaam. Je gedachten rondom voeding en je lichaam positief, vol rust en ruimte. Zonder de negatieve en afwijzende stem. Het gaat om vrijheid voelen zodat jij de verandering in deze wereld kunt creëren die jij zo graag wil.”

 

– Lianne

NEE, ze zijn niet op een dieet..

Maar ze zijn ook niet in controle of kunnen ook niet ‘cheaten’ of buiten de lijntjes tekenen..

Want voor Intuitively Eaters.. bestaat dit helemaal niet.

Er zijn 5 sleutels in intuïtief eten die jij nodig hebt om te eten, zodat je zeker weet dat je niet van onder eten naar over eten gaat, of van over eten naar onder eten..

En in deze 5-delige guide, ga ik deze geheimen met jou delen.

Meld je aan zodra jij er klaar voor bent om jouw onderbuik gevoel te vertrouwen over wat fijn voelt, en wat niet.

VRAGEN DIE JOU AAN HET DENKEN ZETTEN

”Ik kijk met een enorm positief gevoel terug op de coaching met Lianne. Het verschil tussen hoe ik was voor de coaching en hoe ik momenteel in het leven sta, maakt mij trots op de ontwikkeling die ik met behulp van Lianne heb gemaakt. Lianne is een betrokken coach die kennis heeft, goed kan luisteren en je durft te confronteren met je eigen gedachten. In de gesprekken stelde Lianne vaak de correcte vragen om mij te laten nadenken over mijn patronen. Doordat ik aan het denken werd gezet, werd ik bewust van mijn handelingen en kon ik deze stap voor stap aanpassen. Lianne heeft mij hierin goed begeleid en stond altijd voor mij klaar. Bijvoorbeeld wanneer iets niet helemaal lukte, maar overwinningen werden ook regelmatig gevierd.”

KIMBERLEY

Dit zijn de afleveringen in de guide die je niet wilt missen

AFLEVERING 1: DE IDENTITEIT VAN IEMAND DIE INTUÏTIEF EET

AFLEVERING 2: ZELFBEWUSTZIJN

AFLEVERING 3: ALLES OF NIETS EN GOED OF FOUT

AFLEVERING 4: DE IJSBERG / EETPSYCHOLOGIE

AFLEVERING 5: HET MISSENDE INGREDIËNT

Dag lief mens,

Ik ben Lianne, coach, schrijver van het boek ‘Een nieuw begin’, leider van de Intuitively Eaters Community en inspirator en motivator op Instagram 

Al meer dan 5 jaar werk ik met cliënten door mijn online programma als de ‘Intuitively Eaters Academy’ en als Eetpsychologie coach en Eetstoornisherstel coach werk ik 1-op-1 met cliënten door trauma’s heen. Als trauma informed therapist heb ik nu al meer dan 1000 vrouwen geholpen om hun relatie tot voeding, bewegen en voornamelijk om hun lichaam te helen. Ik heb al meer dan 100 vrouwen geholpen om te verbinden met de sensaties van hun lichaam, emotie, gevoel en verleden door de trauma heen te werken.

Alles wat ik deel is waar ik zelf persoonlijk heen ben gegaan. Dit is mijn blauwprint geweest om vrijheid te ervaren.

En nu is dit voor jou ook mogelijk.

Wees er zeker van dat je intentie om vrijheid rondom eten te ontwikkelen ook echt waarheid wordt en start vandaag al door aan de slag te gaan met de Intuitively Eaters Beginners Guide!