De Intuitively Eaters Academy

INTUÏTIEF ETEN, BEWEGEN EN LEVEN

Wil jij eindelijk vrij zijn van het stressen over- en angst hebben voor eten?

Dit herken je vast wel:

– Hoeveel gewicht je ook verliest, het is nooit goed genoeg
– Je overeet, vlucht in comfort food, eet stiekem of bent continu restrictie aan het houden op eten
– Je voelt schaamte over je lichaam, en dit heeft invloed op hoe je eet
– Je sociale leven is verslechterd omdat je bang bent dat het je dieet/eetpatroon beïnvloed
– Je voelt geen zelfvertrouwen en denkt dit terug te krijgen door een bepaald gewicht/lichaamsgrootte te behalen

Ik begrijp je. Ik zie je. Ik hoor je. Ik weet hoe het voelt. Daarom ben ik trots dat je dit leest. Dat je nieuwsgierig bent naar verandering. Mij is het gelukt, dus ik geloof ook in jouw kunnen.

Intuitively Eaters is geen dieet. Het is het leren stoppen van het luisteren naar de dieetcultuur en leren luisteren naar je lichaam.

Ik wil jou laten ervaren hoe vrijheid voelt. Rondom voeding, beweging, in je lichaam, jezelf en in je gehele leven. Het gaat dieper dan alleen maar kijken naar de oppervlakte en de externe wereld. Het gaat dieper dan alleen maar naar het stukje eten of beweging kijken.

We kijken naar waar jij in vastloopt, wat jij wil veranderen en door de kern aan te pakken en te helen. Je volgt het online, op wetenschap gebaseerde programma op jouw eigen tempo. Ondertussen sta ik klaar om je te helpen, met presentaties, werkbladen, meditaties, yoga en groepscoaching. Ook krijg je toegang tot een liefdevolle, veilige community zodat je nooit meer het gevoel hebt dat je er alleen voor staat.

ZIJ WETEN WAAR HUN LICHAAM BEHOEFTE AAN HEEFT

”De Intuitively Eaters Academy heeft mij veel kennis gegeven over de relatie tussen mijn negatieve lichaamsgedachtes en de rest van mijn leven. Hoe ik oude overtuigingen tot nu meeneem en ze steeds meer als gedachtes ga zien in plaats van waarheden. Ik hoef er niet meer naar te handelen en ik hoef mijn emoties en behoeftes niet meer af te reageren op mijn lichaam. Daardoor hoef ik steeds minder na te denken over wat en wanneer ik zou móéten eten en eet ik steeds vaker waar mijn lichaam (of mijn mentale ik) behoefte aan heeft en wanneer mijn lichaam daarom vraagt.”
ANNE

Jij bent hier omdat je het anders wil doen en ik ben hier om jou te helpen. Dit kun je verwachten als jij jezelf de deelname aan de Intuitively Eaters Academy gunt:

– Je voelt je gezien en gehoord. Ik plaats je niet in een hokje, maar kijk naar wat jij nodig hebt
– Je kan weer verbondenheid voelen met anderen omdat je in contact komt met mensen die jou begrijpen
– Je kan weer zorgeloos genieten in gezelschap van anderen, zonder je druk te maken over calorieën of hoe je eruit ziet
– Je hebt niet langer het idee dat je er niet mag zijn en jezelf moet verstoppen
– Je kan weer genieten van eten zonder je schuldig te voelen

Helen doe je samen

Misschien vind je het idee van een community spannend en voel je weerstand om je kwetsbaarheid te tonen. Het is ons immers al van jongs af aan afgeleerd om te praten over wat we voelen en waar we tegenaan lopen. Maar als ik iets heb geleerd van het coachen van duizenden mensen zoals jij, is dat niets helender is dan een community.

We leven in een maatschappij die heel egoïstisch is en gebaseerd is op zelfredzaamheid, terwijl we juist anderen nodig hebben om te leren over onszelf. Veel mensen hebben zich nog nooit zo eenzaam gevoeld, terwijl er talloze mogelijkheden zijn om te connecten.

Ik wil je de mogelijkheid geven om je te laten voelen dat je niet alleen bent. Om je de liefde van de community te laten voelen. Je successen te vieren en steun te ontvangen als het allemaal even niet lukt. We doen het allemaal samen.

ZIJ WETEN HOE ZE ZICHZELF KUNNEN ACCEPTEREN

”Ik moet gewoon echt even kwijt hoe ontzettend waardevol ik dit traject met Intuitively Eaters vind… Na al zoveel te hebben gedaan, therapeuten en coaches te hebben gehad, diëten te hebben gevolgd en boeken te hebben gelezen, begint dankzij onze gesprekken eindelijk het gevoel te komen dat ik wellicht helemaal niet al die jaren dingen had hoeven te spenderen aan mezelf veranderen maar juist aan mezelf accepteren. Intuitively Eaters heeft voor mij de dots geconnect tussen alle vlakken in het leven waarin ik me soms zo verdwaald voel. Dit is het inzicht waar ik altijd op zoek naar ben geweest en wat ik zo hard nodig had. Dankjewel. Dankjewel. Dankjewel”

SANNE

De Intuitively Eaters Academy

MODULE 1: IDENTITEIT

MODULE 2: OVERTUIGINGEN

MODULE 3: EMOTIES

MODULE 4: LICHAAM

MODULE 5: ETEN

MODULE 6: LEVEN

MODULE 7: TOEKOMST

ZIJ WETEN HOE ZE ZICHZELF KUNNEN ACCEPTEREN

”Ik moet gewoon echt even kwijt hoe ontzettend waardevol ik dit traject met Intuitively Eaters vind… Na al zoveel te hebben gedaan, therapeuten en coaches te hebben gehad, diëten te hebben gevolgd en boeken te hebben gelezen, begint dankzij onze gesprekken eindelijk het gevoel te komen dat ik wellicht helemaal niet al die jaren dingen had hoeven te spenderen aan mezelf veranderen maar juist aan mezelf accepteren. Intuitively Eaters heeft voor mij de dots geconnect tussen alle vlakken in het leven waarin ik me soms zo verdwaald voel. Dit is het inzicht waar ik altijd op zoek naar ben geweest en wat ik zo hard nodig had. Dankjewel. Dankjewel. Dankjewel”

SANNE

7 hoofdmodules

100+ deelnemers

Een veilige community

Wie is jouw guide?

Ik ben Lianne Blacquière. Ooit stond ik precies op hetzelfde punt als waar jij nu staat. Ik wist dat het zo niet langer kon, dat ik mijn lichaam kapot maakte door mijn verstoorde relatie met eten en al mijn kansen op geluk voor mezelf wegnam.

Het moest anders, maar hoe? De wachtlijsten bij de GGZ waren enorm lang en ik kreeg niet de hulp die ik nodig had. Daarom ging ik zelf aan de slag. Door heel veel onderzoeken overwon ik anorexia, boulimia, binge eating en een depressie en kon ik verschillende trauma’s uit het verleden helen. Nu wil ik jou helpen om weer te genieten van eten. Ik wil dat je weer zorgeloos een dag kunt doorbrengen met vrienden en je vrij voelt om je dromen waar te maken.

Stap in jouw helingreis

Ben je er klaar voor? Dan kun je direct beginnen! Zodra je de Intuitively Eaters Academy aanschaft krijg je meteen levenslang toegang en kun je de modules op eigen tempo doorlopen.

Ik zie je graag terug in de community!

Veelgestelde vragen

Weten of dit wat voor jou is?

Twijfel je nog of wil je eerst eens in gesprek om te kijken waar je tegenaan loopt en wat de beste stap voor jou zou kunnen zijn? Dat snap ik helemaal.

Hieronder kun je een Clarity Call inplannen met mij. Tijdens deze sessie van 50 minuten gaan we meteen de diepte in en help ik je al meteen verder. Alles wat je bespreekt blijft tussen ons en je zit uiteraard nergens aan vast. Ik luister graag naar je en beantwoord al je vragen.

Mocht je na de Clarity Call in willen stappen in de Academy of in 101 coaching, dan krijg je het bedrag van de Clarity Call terug. 

Hoe krijg ik toegang tot de academy?

Zodra jij de academy hebt aangeschaft krijg je een e-mail op het mailadres waarmee jij je hebt ingeschreven om je account te activeren. Door je daarna in te loggen via de website vind je de academy in jouw profiel!

Hoe krijg ik toegang tot de community?

Op de homepagina van de academy vind je een link om je naar de Facebookgroep te brengen, je kunt je dan meteen aanmelden en dan geven wij je snel toegang!

Is het erg als ik geen Facebook heb?

Nee hoor! Sommige studenten maken een Facebookaccount aan speciaal voor de academy, maar we zijn achter de schermen bezig om de community naar een ander platform over te zetten waardoor je geen Facebook meer nodig hebt.

Hoeveel tijd kost de academy per week?

Hoeveel tijd jij nodig hebt. We raden aan elke dag even in te loggen en je te werpen in de informatie. Maar mocht je door de week heen geen tijd hebben en alleen in het weekend een uurtje hebben, is dit ook prima. Het is geheel jouw proces en het mag op jouw tempo gaan.

Hoe lang heb ik toegang tot de academy?

Er zit geen limiet op de toegang. Zolang de academy online blijft staan blijf je toegang hebben.

Moet ik in één keer het gehele bedrag betalen?

Nee, je kunt in termijnen betalen. Mocht je dit willen kun je een mailtje sturen naar info@lianneblacquiere.com en gaan wij je daarmee helpen!

Ik twijfel of de Intuitively Eaters Academy iets voor mij is

Geen probleem! Mocht je twijfelen, dan kun je een Clarity Call van 50 minuten inplannen. Klik hier.