Internationale vrouwendag

Internationale vrouwen dag.
Vorige week werd mij meerdere malen verteld dat ik zo goed bezig was. Hoe succesvol ik eigenlijk ben. Dat ik sterk ben, en het zo bijzonder is hoe ik maar door ga. Door blijf vechten voor mijn visie en mijn bedrijf.

Ik denk er niet altijd over na. Wat ik doe. Hoe ik het doe. Meestal doe ik maar wat. Het enige wat ik weet is dat ik alles uit mijn hart doe.
Álles wat ik deel.
Álles wat ik zeg.
Ál mijn werk.
Het komt uit mijn hart.

Wat ik jou mee wil geven is dat jouw hart de weg wel weet. Vertrouw erop. Luister ernaar. Creëer rust om die verbinding te voelen. Het klinkt misschien zweverig maar dit is wat ik voel, als ik bewust nadenk over wat mij tot nu toe zover heeft gebracht. Doen waar ik in geloof.

Jij bent sterk. Jij mag je grenzen aangeven. Jij hebt een kracht in je waar je jezelf mee kunt verbazen. Jij bent het waard om geluk en liefde te ontvangen. Jij mag vechten voor waar je in geloofd.
Jij hoeft geen bepaald lichaam na te streven om mooi gevonden te worden. Jij hoeft niet af te vallen om geaccepteerd te worden. Jij hoeft niet mee te gaan in wat de maatschappij van jou verwacht.

Jij bent prachtig.

Ik ben een vrouw, maar voornamelijk een mens vol liefde. ♥️

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.