IKHOUVANMIJ – Ik sta in het boek!

Kijk! Ik sta in het @ikhouvanmijboek met mijn kijk op wat mij gelukkig maakt en hoe ik gelukkig met mijzelf en mijn leven ben geworden. ♥️ En dank voor alle lieve en mooie berichten die ik kreeg na mijn afgelopen gedeelde berichten over mijn gevoel en mijn mindere dagen. Ik ben oké, en zeer gelukkig – echter zijn er een aantal dingen in mijn leven waarin ik dit niet voel. En dat is oké. Dit omarm ik. Ik deel dit met jullie om te laten zien dat ik ook maar een mens ben en niet alles rozengeur en maneschijn is in het leven. Wat ik wel geloof is, is dat uiteindelijk alles goed komt. ✨

Het boek is hier te koop

10o vrouwen vertellen hun verhaal naar geluk en zelfliefde. Zeer waardevol en mooi om te lezen!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.