Ik zit al een tijdje te strugelen met m’n eten ik eet veel minder omdat ik eigenlijk niet zo erg blij ben om mezelf heb jij misschien tips?

Hey Lianne zou ik je om raad mogen vragen
Ik zit al een tijdje te strugelen met men eten ik eet veel minder omdat ik eigenlijk niet zo egr blij ben om mezelf heb jij misschien tips want in 1 maand is er al 5 a 6 kilo af en ook nu vooral omdat het zomer word en ik vind dat ik wat dik ben in een topje of jurkje zou jij me misschien kunne helpen?
Hi Yara, dank voor je berichtje. Vaak is het struggelen met eten een strijd met jezelf. Het gaat niet over eten maar over veel meer – vraag jezelf eens af wanneer dit is begonnen, waar komt dit vandaan? Wat wil ik niet onder ogen komen oid? Ik kan je via deze weg alleen maar motiveren en inspireren om in jezelf te keren en eerlijk te worden naar jezelf. Maar via coaching die ik geef kan ik je veel beter helpen. Het is al ontzettend goed en stoer dat je dit zo goed inziet. Dit is al de eerste stap. Hulp vragen de tweede. Want samen kun je veel beter graven naar waar dit vandaan komt en kijken naar hoe we kunnen werken aan het gelukkig worden met jezelf ♥️

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.