ik voel mij alleen.

ik voel mij alleen. alsof niemand om mij geeft. ken je dat gevoel? ik zeker. vroeger had ik dit altijd. wat ook 1 van de oorzaken van mijn eetstoornis was.

was ik werkelijk alleen? ik denk dat we altijd alleen zijn. zodra wij niet open staan voor andere mensen. zodra wij ons zelf niet laten zien. we het muurtje niet afbreken. dan zullen we altijd dat gevoel blijven houden.

uiteindelijk zijn we ook alleen. staan we er alleen voor. mogen wij onze eigen keuzes maken. kunnen we alleen op onszelf bouwen. en dit kan soms eenzaam voelen. vooral als je jezelf eigenlijk geen fijn persoon vind.

dus wat nou, als je gaat werken aan jezelf? dat je jezelf leuk, gezellig, fijn en mooi gaat vinden. dan is dat alleen voelen misschien helemaal niet erg. want dan vind je het leuk om met jezelf te zijn. toch?

en wat nou als je dat muurtje laat vallen? je kwetsbaar gaat opstellen. dingen gaat delen. gaat geven aan je omgeving. jezelf laat zien. denk je dat er dan écht niemand is die voor je klaarstaat? verzamel mensen om je heen waarbij je in de kern weet dat het goed zit. dat zij er voor je zijn. door dik en door dun. en creëer dit zelfde gevoel voor hen. dit kan alleen zodra jij je openstelt en investeert in deze relaties. zodra jij jezelf het genoeg waard vind om hier te zijn.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.