Ik sta op een billboard in het Vondelpark

Daar sta ik dan. Op een billboard in het Vondelpark. Mijn verhaal delend over de eetstoornis waarin ik vastliep. Over de depressie en de wil om mijn leven te beëindigen.

Kwetsbaar.

Ik deelde mijn verhaal in het interview en wat er in dit gesprek uit kwam voor mij was dat ik degene was die stappen zette. Dat ik degene was die verantwoordelijkheid had. De verandering begon bij mij.

Ik voel zoveel dankbaarheid voor deze kans. Voor het feit dat ik mijn verhaal mocht delen. Dat ik jullie mag inspireren. Dat ik kan doen wat ik nu doe, omdat ik de keuze heb gemaakt om uit de eetstoornis en uit de depressie te stappen. Een reis met ups en downs. Maar het was, en is het oh zo waard.

Als je dit leest, en zelf vastloopt in een eetstoornis, een depressie of een verstoorde relatie tot jezelf/voeding – blijf geloven. Blijf vechten. Zet vandaag nog een stap richting LEVEN.

En mocht je dit samen met mij willen doen, vul dan het formulier bij contact in om een kennismaking aan te vragen. Ik heb nog 1 plekje vrij voor 1-1 coaching.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.