Ik inspireer mezelf!

Hallo lieve volgers!

De eerste stap naar creëren wat jij graag zou willen, is leren hoe jij dat gevoel kunt laten groeien in jezelf. Vanuit dat gevoel kun jij meer en meer delen met de wereld en uiteindelijk zal jij dit terugkrijgen. Op de meest mooie manieren.

 

Wanneer jij meer liefde, vriendschap, werk, kansen en avonturen wenst: vraag jezelf hoe jij hiervoor plek in jezelf kunt creëren en deel dit met de wereld. Ik beloof je dat wanneer je geeft omdat je wílt geven het een weg terugvindt naar jou.”

Uit mijn boek: ‘Een nieuw begin’

Het is grappig om te merken dat, zodra ik in mijn boek ga bladeren of inspiratie posts aan het schrijven ben, ik word geïnspireerd word door mijn eigen geschreven woorden uit mijn boek: Een nieuw begin. Een goed teken – maar het voelt soms een beetje gek. Ik dacht dat als ik alles had uitgezocht en ik dit boek had geschreven ik alles ook wel zou weten. Dat er dan niets meer te leren zou vallen. En dat ik élke dag zou gaan leven naar deze woorden. Begrijp mij niet verkeerd, doorgaans doe ik dit ook. Maar er zijn altijd momenten in mijn leven dat ik het even kwijt ben. Dat ik tegen een muur aanloop. En hoe fijn is het dan om deze eigen geschreven woorden terug te lezen. Om de inzichten te lezen die ik zo’n lange tijd geleden heb gekregen met daarbij het gevoel voelende wat ik toen voelde. En dan ben ik er weer. Dan kan ik dat gevoel weer in mijzelf creëren. Hoe fijn is dat. Herken jij dit?

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.