IK HOOP.

Ik hoop dat je geen moment in je leven bang gaat zijn voor een positieve verandering.

Ik hoop dat je niet meer bang gaat zijn om te zeggen wat je voelt – wat de consequenties hier ook van kunnen zijn. Dat je gaat leren dat het beter is om je emoties de vrije loop te laten in plaats van deze op te kroppen.

Ik hoop dat je weet dat vriendschappen niet voor altijd zijn maar sommige vrienden voor altijd in je hart zullen blijven. Zullen jou dienen, juist op de momenten dat jij hen het hardst nodig hebt en zij jou.

En weet je. Liefde zal je niet blijven breken. Het zal je niet pijn blijven doen zoals het heeft gedaan. Liefde heelt jou. Het laat je inzien hoe sterk jij bent. Laat je leiden door liefde en merk hoeveel wijsheid en geluk jij kunt creëren.

Ik wens je ervaringen in dit leven die jouw hart sneller doen laten kloppen. Hoe hard het verleden voor je is geweest – wens ik jou dat de toekomst jou gaat bewijzen dat het leven prachtig kan zijn. Dat je gaat geloven dat ook het leven aan jouw kant staat.

Ik hoop dat alle lessen die jij hebt geleerd in het verleden jou doen laten inzien wat jij hieruit hebt kunnen leren. Alle lessen die jou hebben gemaakt tot de persoon die jij nu bent: sterk, krachtig en vol levenslust.

Ik hoop dat jij jezelf de ruimte geeft om te groeien. Om op je bek te gaan. Jezelf de ruimte geeft om te leren. Om op te staan.

Ik hoop dat je alles wat jij hebt kunnen krijgen van de mensen in je leven die er nu niet meer zijn in je hart opslaat. Alles wat je hebt kunnen leren van hen meeneemt op jouw reis.

Ik hoop dat jij weet dat alles bij jou begint. Dat jij verandering creëert. Dat je kunt gaan. Wat het ook is wat jij wilt.

Jij kunt dit. ✨

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.