Ik heb iets te vertellen.

Oh lieve volgers! Mijn eerste podcast staat online. Zo leuk! Zo spannend!

En mijn perfectionisme wilde de hele tijd controle houden in dit proces. Het luisteren naar je eigen stem voelt altijd misschien wel een beetje gek.
Ik had het misschien beter kunnen vertellen, of meer tips kunnen geven, of het overzichtelijker kunnen maken en er niet nog iets achteraan moeten plakken. Allemaal overtuigingen die ervoor hadden kunnen zorgen dat ik die podcast uit ging stellen totdat ik deze zou vergeten en het nooit online zou komen. En dat is zou zo zonde geweest zijn.
Want ik heb iets te vertellen. Een verhaal. Ik heb iets te geven. Via deze weg maar ook via een podcast of een filmpje op YouTube. Je groeit in je verhaal. Je groeit op het moment dat je iets naar buiten brengt. Hoe Fucking eng het soms ook is, die angst is een teken dat je aan het groeien bent. Dat je jezelf naar buiten brengt. De angst van kwetsbaar opstellen naar de buitenwereld, zonder dat je weet hoe er op wordt gereageerd. Wetende dat je dit nog nooit hebt gedaan dus dat het vast nog beter, mooier of perfecter kan.

Maar als je het niet doet, doe je geen ervaring op en blijf je staan. Dat is mijn ervaring.

Dus ga! Doe wat je eng vindt. Stap uit die comfort zone. Ga maar op je bek. Laat jezelf zien hoe sterk je bent én hoe snel je kunt groeien in iets wat je nog nooit eerder hebt gedaan.

Veel luister plezier! En dank voor het delen van al jullie ideeën en onderwerpen voor de podcast. Ik ga elk onderwerp bespreken. ✨✨ PS. De podcast staat alleen nog op spotify maar komt snel ook op alle andere mogelijke apps te staan. 🤓 je vindt de link in mijn bio!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.