Ik ben veerkrachtig

Mochten angsten je proberen over te nemen vandaag en loopt je eetstoornis continue aan je te trekken, voel je je uitgeput door een depressie en/of heb je het gevoel dat de PTSS/PTSD door het plafond gaat – vergeet dan niet om jezelf wat liefde en omarming te geven én herinner jezelf eraan dat je veerkrachtig bent.

Bedenk NU eens wat je allemaal hebt overwonnen. Wat heb allemaal al hebt gedaan om op dit punt te staan?

Je bent er nog. Kijk eens hoe tering sterk jij bent.

Ook ik weet hoe zwaar het is. Ik heb met een eetstoornis, een depressie en een burn-out gezeten. Ik ben over die muur gestapt. Door het vuur gewandeld waardoor ik nu hier ben om jou daarbij te helpen. Wat het leven ook naar mij gooit – ik ben veerkrachtig. Net zoals jij dit ook bent.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.