‘Iedereen op Instagram doet zoveel en ik doe helemaal niets’

Hoeveel ik de afgelopen week in de coach gesprekken met mijn cliënten wel niet heb gehoord:
‘Iedereen op Instagram doet zoveel en ik doe helemaal niets’
‘Maar …. herstelt op zo’n manier en misschien moet ik dat ook proberen’
‘….. sport elke dag, waarom mag ik dit niet?’
‘Ik open instagram en dan zie ik dat perfecte lichaam, dan wil ik dat ook’. Heb jij je wel eens afgevraagd hoeveel invloed alle accounts die jij volgt op jou hebben? Wat het met jou doet? Wat jij gaat geloven zodra jij dat lichaam ziet of wat diegene allemaal doet, of juist niet doet? Hoe laat dit jou voelen?

Dit is een onderwerp wat ook aan het licht komt in mijn online programma: ‘ontwikkel zelfacceptatie en een liefdevol lichaamsbeeld’. Wees eerlijk naar jezelf en probeer alleen mensen te volgen die jou inspireren. Die jou sterker doen laten voelen. Mooier. Gevuld met liefde en energie. Waarbij jij het gevoel krijgt dat jij mooi bent. Een prachtig mens. Dat je niet meer hoeft te doen dan wat jij al doet. Dat je niets hoeft te doen om waardig te zijn – dit ben jij al van jezelf.

Ik hoop dat ik dit gevoel jou geef zodra jij op mijn pagina klikt. Want ik weet wat voor invloed social media op je kan hebben, op een negatieve manier. Maar ik weet ook wat het kan doen op een positieve manier – het kan er zelfs voor zorgen (mijn verhaal) dat je ervoor kiest om een eetstoornis te overwinnen.

En dit is ook waarom ik doe wat ik nu doe. Deel wat ik nu deel. Al is er 1 iemand onder jullie die nu beslist om ervoor te gaan. Die NU stap voor stap wil gaan geloven dat álles wat jij nodig heb in jou zit, dan ben ik al een gelukkig mens. ✨

Check al mijn online programma’s, coaching mogelijkheden en alle andere producten op coachlianne.nl. We got this, You got this. ♥️


Check hier mijn online programma’s

Check hier de coaching opties

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.