Hulp vragen.

Soms heb je hulp nodig. Een houvast. Om bovenop die berg te komen en om uiteindelijk sterker aan de andere kant weer af te dalen.

Die hulp mag je vragen aan je omgeving, aan een proffesional maar ook aan jezelf.

Jij weet uiteindelijk het beste wat je nodig hebt en hoe jij dit kan creëren voor jezelf. Door bewust te worden WAT je wil veranderen kun je werken naar het antwoord HOE je dit kunt gaan doen en WIE je daar bij nodig hebt.

Probeer altijd bij jezelf te beginnen. Bij je eigen verhaal. Het verhaal wat jij gelooft – en vraag jezelf af of dit echt waar is.

Daarnaast mag je jezelf de ruimte geven om te investeren in ontwikkeling. In iemand die jou een spiegel voor kan zetten en waardoor je een andere blik kan werpen op je verhaal.

Investeer in jezelf door een coach in handen te nemen is 1 van de meest waardevolle adviezen die ik kan geven en die mij ook een lange tijd geleden gegeven is. Want soms kun je die berg niet alleen beklimmen en heb je iemand nodig die jou bij de hand neemt en je de weg op die berg duidelijk laat maken, stapje voor stapje.
Totdat jij degene bent die de berg heeft kunnen beklimmen, de top heeft bereikt, en zonder angst afdaalt.
Lopend en zoekend om weer aan een andere berg te beklimmen

Die andere berg die jij, met vallen en opstaan kunt beklimmen met een kern van zekerheid en vrijheid – een kern die jij hebt geleerd op die vorige berg. 🌍✨

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.