Hoe heb ik bewegingsdrang overwonnen? Mijn verhaal! (check Instagram)

View this post on Instagram

De laatste tijd heb ik het veel over bewegingsdrang, maar wat is nu eigenlijk mijn ervaring hiermee? Hoe heb ik dit aangepakt? En hoe is mijn relatie tot sporten nu? De video waarin ik deze vraag beantwoord komt morgen online. Ik geloof dat uit ervaring je leert. En vanuit de ervaring van het overwinnen van een eetstoornis – waarbij ik extreme bewegingsdrang ervaarde, daarnaast een depressie had én deze heb kunnen overwinnen, coach ik nu. Het was een lange tijd mijn droom, al vanaf dat ik nog in een eetstoornis zat. Het was mijn taak om een manier te vinden deze te overwinnen, zodat ik het kon delen met jullie. Zodat ik de cliënten die ik begeleid naar het overwinnen van een eetstoornis, een depressie, een obsessieve relatie tot sporten/voeding, of überhaupt de cliënten die graag willen werken aan het verwezenlijken van een droom, zelfliefde en geluk – uit mijn eigen ervaring kan coachen. Kan begeleiden. Want ik heb ook aan het begin gestaan. En ik sta zeker niet op het einde, want elke dag is een dag om te leren. In mijn boek beschrijf ik mijn weg naar zelfliefde. In mijn masterclasses deel ik mijn kennis. In mijn coaching komt dit allemaal bij elkaar. Bewegingsdrang overwinnen is een uitdaging. Maar zeker niet onmogelijk. Mijn bikini fitness reis was er om controle te houden – en uiteindelijk kon ik deze reis afsluiten omdat ik voelde dat er een andere roeping was voor mij. Mentaal was ik al verder, maar ik merkte dat er nog meer nodig was om te komen waar ik wilde staan. Ik wist zoveel, ik had al een begin aan mijn boek gemaakt, het enige wat er zo nu en dan miste was: het doen. Daadwerkelijke stappen zetten. Handelen naar alles wat ik wist. En nu weet ik, dat wat ik wist, en wat ik weet, echt werkt. Daarnaast zijn wij als mens nooit uitgeleerd. We kunnen elke dag kiezen om te leren, om op onze bek te gaan en sterker op te staan. Om hongerig te zijn naar nieuwe informatie en het uitproberen van nieuwe dingen – om te kijken wat wel/niet werkt. Oh, het leven is een reis. En wat mooi dat wij deze mogen belopen. Weet dat je niet alleen bent. Nooit. En weet dat je, hoe diep je ook zit, je kunt eruit komen. Veel sterker. Blijf geloven.

A post shared by Lianne Blacquière COACHLIANNE (@lianneblacquiere) on


De laatste tijd heb ik het veel over bewegingsdrang, maar wat is nu eigenlijk mijn ervaring hiermee? Hoe heb ik dit aangepakt? En hoe is mijn relatie tot sporten nu? De video waarin ik deze vraag beantwoord komt morgen online.

Ik geloof dat uit ervaring je leert. En vanuit de ervaring van het overwinnen van een eetstoornis – waarbij ik extreme bewegingsdrang ervaarde, daarnaast een depressie had én deze heb kunnen overwinnen, coach ik nu.
Het was een lange tijd mijn droom, al vanaf dat ik nog in een eetstoornis zat. Het was mijn taak om een manier te vinden deze te overwinnen, zodat ik het kon delen met jullie. Zodat ik de cliënten die ik begeleid naar het overwinnen van een eetstoornis, een depressie, een obsessieve relatie tot sporten/voeding, of überhaupt de cliënten die graag willen werken aan het verwezenlijken van een droom, zelfliefde en geluk – uit mijn eigen ervaring kan coachen. Kan begeleiden. Want ik heb ook aan het begin gestaan. En ik sta zeker niet op het einde, want elke dag is een dag om te leren.

In mijn boek beschrijf ik mijn weg naar zelfliefde. In mijn masterclasses deel ik mijn kennis. In mijn coaching komt dit allemaal bij elkaar.
Bewegingsdrang overwinnen is een uitdaging. Maar zeker niet onmogelijk. Mijn bikini fitness reis was er om controle te houden – en uiteindelijk kon ik deze reis afsluiten omdat ik voelde dat er een andere roeping was voor mij. Mentaal was ik al verder, maar ik merkte dat er nog meer nodig was om te komen waar ik wilde staan. Ik wist zoveel, ik had al een begin aan mijn boek gemaakt, het enige wat er zo nu en dan miste was: het doen. Daadwerkelijke stappen zetten. Handelen naar alles wat ik wist. En nu weet ik, dat wat ik wist, en wat ik weet, echt werkt. Daarnaast zijn wij als mens nooit uitgeleerd. We kunnen elke dag kiezen om te leren, om op onze bek te gaan en sterker op te staan. Om hongerig te zijn naar nieuwe informatie en het uitproberen van nieuwe dingen – om te kijken wat wel/niet werkt. Oh, het leven is een reis. En wat mooi dat wij deze mogen belopen.

Weet dat je niet alleen bent. Nooit. En weet dat je, hoe diep je ook zit, je kunt eruit komen. Veel sterker. Blijf geloven.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.