Het mooiste cadeau wat jij aan jezelf kunt geven

‘De vrijheid rondom eten en drinken die ik heb terug gekregen is 1 van de mooiste cadeaus die ik aan mezelf heb gegeven.’ Het is een vrijheid die ik, toen ik in mijn eetstoornis zat, nooit zou terugkrijgen. Ik was bang dat er altijd een staartje van mijn eetstoornis zou blijven hangen. Dat ik bijvoorbeeld nog steeds in paniek zou kunnen raken als ik onverwachts uiteten zou gaan, iemand iets voor mij besteld zonder dat ik daar om had gevraagd of als ik een dag niet thuis zou zijn en geen controle kon hebben op eten.

Maar weet je wat? Ook al werd mij bij de intake voor mijn eetstoornis behandeling vertelt dat ik er nooit helemaal van af zou komen (WTF?!). Het kan. Ik ben het bewijs. En ik ken nog veel meer die er nooit meer mee bezig zijn na hun eetstoornis.

Het vergt van hard werken. Geloven in jezelf. Het is een stukje vertrouwen. Vertrouwen dat jij dit kunt.
Het is dat stukje focus. Want waar jij je focus op legt groeit.

Ben jij klaar voor ‘Een nieuw begin?’.
Ik deel al mijn oefeningen en persoonlijke ervaringen in mijn nieuwe online cursus: ‘Een nieuw begin 2.0’. Hoe ben ik van een depressief, klein voelend muisje, doorgegroeid naar een sterke, jonge vrouw?

Geef jezelf dat cadeau. Dat cadeau van vrijheid. Vanuit liefde voor jezelf en het leven. Ik geloof erin dat jij dit kunt. Vanaf 5 november kun jij online starten op coachlianne.nl. ✨

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.