Handelen uit liefde

Handelen uit liefde gaat veel meer geven dan uit je grenzen bewaken en van daaruit over iemands anders grenzen een banjeren. Dit zal jou uiteindelijk veel meer rust gaan geven.

Ik wil jou meegeven dat jouw ego geen gelijk heeft en niet geeft wat jij en de ander nodig hebben in een conflict.
Dat concurrentie niet bestaat, dit reflecteert jouw eigen innerlijke angst om te falen of om iets te verliezen.
Dat er dingen gebeuren in je leven die pijn, verdriet, frustratie en/of boosheid geven en dat dit er mag zijn.
Dat je jezelf de ruimte mag geven om op je bek te gaan en van deze leermomenten te leren – maar dat het oké is dat je zo nu en dan valt. Dat het leven geeft wat je nodig hebt en zodra jij dit gaat geloven je sterker staat dan ooit.

En dat ik daarnaast regelmatig op mijn bek ga. 10.000 leermomenten nog ga hebben. Dat ik nog zo ontzettend veel heb om te leren en dat ik deel vanuit mijn ervaringen met leermomenten. En met alle liefde jullie hierin mee willen nemen. Om ook jullie te geven wat ik aan mijzelf geef elke keer weer: de toestemming om te zijn.

Vanuit liefde voor jou en dit leven. ✨

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.