Er is geen weg terug.

Er is geen weg terug. Gelukkig.
De eetstoornis was voor mij het keerpunt. Het keerpunt van alle trauma’s en pijn uit mijn verleden. Het heeft mij gebracht waar ik nu sta.
Mijn eetstoornis was een groot leermoment. Van pijn. Het op mijn bek gaan, opstaan, weer keihard vallen en opkrabbelen totdat ik de ervaring van het vallen mee kon nemen naar de momenten dat ik weer bijna weg gleed.
Ja het is kut. Moeilijk. Frustrerend. Vermoeiend. Maar oh, het moment dat je hieruit bent, kun je dankbaar zijn.
Gek hè. Dankbaar voor de eetstoornis – ben ik serieus? Jup. Ik ben nog nooit zo sterk geweest als in mijn herstel. Nog nooit zo hard gevochten als die periode dat ik zelfmoord wilde plegen. Nog nooit zo hard op m’n bek gegaan als mijn reis naar Australië waar ik terugviel.
Het is het waard. Je hoeft niet teruggegaan naar wie je was. Jouw indentiteit en kernwaarden neem je mee. Jouw verleden ben jij – waardoor jij uitbloeit tot 1 van de mooiste bloemen hier op aarde. 🌼✨
1-1 coaching? Check mijn aanbod hier.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.