Eetbuien

‘Ze heeft net haar avondeten op wanneer de drang begint. Het voelt alsof het eten in de voorraadkast haar naam roept. Alles waar zij nog aan kan denken zijn de Oreo koekjes die nog in de kast liggen. Die pot met pindakaas en dat verse brood wat zij die middag heeft gekocht. Daarnaast weet ze nog dat er een zak chips ligt en een reep chocolade.
Het enige wat ze het liefste wil is om uit die cirkel te komen. Maar toch is de drang te groot. De schreeuw om eten te sterk. De onrust te intens. De enige manier hoe zij die onrust kan verminderen, dit weet ze maar al te goed, is om te eten. Met de gedachte; ‘morgen stop ik ermee’ – gaan de eerste Oreo koekjes naar binnen. Wordt de zak chips gepakt. De Oreo koekjes worden gedoopt in de pindakaas. Het brood word rijkelijk besmeerd met pindakaas en de reep chocolade wordt ertussen gevouwen.
Een half uur later en een pak Oreos, een pot pindakaas, een heel brood, de zak chips en de reep chocolade later barst ze in tranen uit. Ze is misselijk. Kots misselijk. Ze wil dit niet meer. De radeloosheid is groots – ‘hoe kom ik uit deze cirkel?’.’ Herken jij dit? 11 mei lanceer ik de masterclass: ‘Overwin eetbuien’. In deze uitgebreide masterclass gaan we stap voor stap aan de slag met de onderliggende kern van de eetbuien, leer je meer over gedrag, emoties en de drang naar de eetbuien. Ik geloof erin dat jij door deze masterclass de eetbuien kunt overwinnen en 100% vrijheid kunt gaan ervaren rondom voeding, je lichaam en in het leven. Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief (op de website) en krijg 11 mei een kortingscode in de mail voor de masterclass! ✨

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.