Eenzaamheid in heling

Net zoals een trauma.
Net zoals van een depressie.
Net zoals van een verstoorde relatie tot voeding, sporten en je lichaam.

De reden waarom ik dit account ooit ben begonnen, en waarom ik coach ben geworden is het feit dat ik weet hoe het voelt. Ik weet hoe eenzaam je je kunt voelen. En alleen.

De reden dat ik hier ben is om jou te laten zien dat je niet alleen bent. Dat je niet gek bent. En dat er niets mis is met jou.

De reden waarom ik trauma coach ben is omdat ik geloof dat er diep van binnen emoties en gebeurtenissen zijn opgeslagen waarom jij doet wat je doet en handelt zoals je nu handelt.

De reden dat ik dit ben gaan doen is omdat ik zelf ook door het helen van een eetstoornis, een depressie en onderliggende trauma’s ben gegaan.

De reden dat ik dit ben gaan doen is omdat ik zo ontzettend lang mijn lichaam heb afgewezen. Het zoveel tekort heb gedaan zonder dat het dit verdiende – en ik weet hoe fijn en mooi het kan voelen om je lichaam te respecteren en met liefde te behandelen.

En hetgeen wat mij hielp was samen zijn. Niet altijd letterlijk, maar door mensen te volgen die hier ook stonden of hebben gestaan – voelde ik mij een stukje minder eenzaam.

Ik hoop dat je dit voelt. Je bent hier, en dat is al zo’n grote prestatie. 💜

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.