Een nieuw begin – 2 november 2018 te bestellen

Onwerkelijk. Fantastisch. Geweldig.

Er zijn zoveel woorden die ik zou willen gebruiken om deze gebeurtenis zo goed mogelijk te omschrijven. Maar ik staar al een tijdje naar het beeldscherm van mijn macbook en er komt vrij weinig uit.

Vanmiddag kreeg ik een mailtje van mijn uitgever dat de datum van de verschijning van ‘Een nieuw begin’ 2 november zal zijn. Het stond erin alsof het een afspraak was die ik even in mijn agenda moest zetten. Ik las het mailtje, klikte deze weg en ging verder met mijn werk.


Shit, wat las ik nu net? Ik pakte het mailtje erbij en las deze nog een keer.

De verschijning van jouw boek staat op 2 november.

Het gaat dus echt gebeuren. Deze datum staat nu dus vast. 3 jaar heb ik hieraan gewerkt. Het is alsof ik eindelijk een soort van afsluiter krijg voor wat er de afgelopen jaren in mijn leven is gebeurd. De titel van mijn boek is een nieuw begin, maar ik voel ook alsof dit een heel nieuw begin gaat zijn. Niet alleen omdat het word uitgebracht. Ik heb het idee alsof ik nu eindelijk verder kan met mijn bedrijf.

Ik heb een doel. Dit is om eetstoornissen, depressiviteit en burn-out bespreekbaar te maken. Om jonge mensen te begeleiden naar herstel. Een inspiratie te zijn voor meiden die onzeker zijn over zichzelf en hun lichaam. Om hen handvatten te geven zodat zij sterker in hun schoenen komen te staan en te leren vertrouwen op zichzelf.

Dit boek kan jou daarbij helpen. Een verzameling van opdrachten en mijn persoonlijke ervaring met deze opdrachten. Een uit mijn hart geschreven boek.

Spannend is het. Want doordat het zo persoonlijk is vind ik het eng om te lezen wat jullie ervan zullen vinden. Ik check nog steeds op fouten in het boek. Al word het bijna naar de drukker gestuurd. Toch ben ik ‘bang’ dat er foutjes in staan. Ik weet dat ik het los moet laten en dat ga ik ook zeker doen de komende tijd. Op een gegeven moment is het klaar. Klaar om jullie te inspireren!


Ik ben gelukkig en dankbaar dat ik dit met jullie mag delen. Ik hoop dat jullie het boek gaan bestellen en het met veel plezier gaan lezen. Hieronder een kleine uitleg wat het boek kan betekenen voor jou en wat ik op instagram heb geplaatst.

‘wil jij graag een nieuw begin maar heb je geen idee waar te beginnen? merk je dat je continu vastloopt en in oude patronen terugvalt? heb je een burn-out, eetprobleem of voel je je depressief? misschien herken jij jezelf in alle 3 deze voorbeelden. jij bent niet de enige.
in dit boek neem ik jou mee op de reis die ik heb afgelegd om een leven te creëren waar ik gelukkig mee ben. van diepe dalen naar hoge bergen. vallen, opstaan en weer doorgaan. dit boek is geschreven uit mijn hart. vol inspiratie en motivatie om wat het ook is waar jij op dit moment niet gelukkig mee/in bent te veranderen. 10 praktische oefeningen die ik in die periode heb gedaan om dichter bij mijzelf en mijn dromen te komen. dit boek wijst jou de weg.’


Ga jij het bestellen? 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.