DE MASTERCLASS: OVERWIN EETBUIEN STAAT ONLINE!

Eindelijk mag ik deze masterclass met jou delen. Met veel liefde en zorg heb ik deze masterclass in elkaar gezet voor jullie. – ‘Ik ben GEK! Wat is er met mij aan de hand?’
– ‘Wat als er iemand achterkomt? Ik schaam mij zo’
– ‘HOE weet ik of ik echt eetbuien heb?’
– ‘Ik vind de eetbuien soms leuk, gadverdamme WAAROM vind ik dit leuk?’
Herken jij dit?.. Dan wil je graag verder lezen.

Weet je wat het is? Je hebt geen tekort aan discipline, je bent niet zwak. Juist door de drang met discipline en een gevecht aan te gaan wordt het alleen maar erger.

Je bent niet alleen
Oh wat heb ik vaak gedacht dat ik alleen was in deze strijd. Maar dat ben je niet. Je bent ook niet gek. EN je kunt dit overwinnen! Samen met mij en honderden anderen die ze masterclass op DIT moment aan het doen zijn

Op het moment dat ik ging begrijpen WAAR die eetbuien nu uiteindelijk vandaan kwamen, begon ik ook in te zien WAT ik kon doen om deze te stappen. De eetbuien beginnen in je brein, en door nieuwe wegen aan te leggen waardoor je je huidige patroon doorbreekt en een gezond en fijn patroon aanleert – het gaat erom dat het een gewoonte is geworden. En deze gewoonte gaan we doorbreken!
* Je gaat leren hoe de drang wordt gecreëerd en hoe dit een gewoonte wordt in je brein
* Door bewust te worden van bovenstaande wordt de drang verminderd doordat je je gedrag veranderd en het geen gewoonte meer wordt
*  Je lichaam komt op een gewicht wat GEZOND is en jij creëert vrijheid in je lichaam. Een vrijheid welke je nog nooit hebt ervaren.

Ben jij er klaar voor om vrijheid te creëren rondom voeding en je lichaam, zonder het terugvallen in oude patronen? Dan is deze masterclass voor JOU. Check de link in mijn bio. Je kunt de masterclass op eigen tempo volgen, je kunt altijd blijven inloggen en daarnaast krijg je toegang tot de privé Facebook groep waarin ik regelmatig live sessies ga geven. ✨

 

START HIER

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.