Dank voor dit jaar, lieve volgers

Ik heb nog nooit zoveel gehuild als in 2020.

Niet alleen, maar bij anderen.

Ik ben nog nooit zo kwetsbaar geweest, als in 2020.

Niet alleen, maar bij anderen.

Ik heb nog nooit om hulp gevraagd als hoe ik in dit jaar heb gedaan. En dat voelde ontzettend oncomfortabel maar het was mijn grootste les.

Ik heb ook ontzettend veel liefde en dankbaarheid gevoeld in 2020. Liefde voor mezelf en voor alle mensen om mij heen.

Voor mij was 2020 een jaar waarin ik mezelf tegen kwam. Na het winnen van een zakelijke aanklaging na 1,5 jaar lang stress en onzekerheid, kwam de lockdown, daarna werd ik op het nippertje niet gediagnosticeerd met huidkanker en ook in mijn omgeving gebeurde er ontzettend veel wat verdriet gaf – maar ook verbinding.

Daarbij ben ik in een intensief coaching traject gestapt omdat ik merkte dat alles wat er gebeurde het afgelopen jaar mij triggerde in overtuigingen van mijn jongere ik. Ontzettend fijn, leerzaam en helend.

En ik kan niet dankbaarder zijn voor jullie. Voor het feit dat jullie hier zijn, en alle mooie berichten die jullie mij dagelijks sturen. Voor het feit dat ik ten opzichte van begin dit jaar echt fulltime dit als werk kan hebben (vanuit mijn passie) en jullie mag inspireren, ondersteunen en mag coachen.

Maar als ik eerlijk ben is het soms ook overweldigend, spannend, onzeker en eng om een eigen bedrijf te runnen.

Ik houd ontzettend veel van mijn werk. Voor elke cliënt die op mijn pad komt, die naast mij zit op de bank of die ik telefonisch spreek, ben ik dankbaar en begeleid ik vanuit ontzettend veel liefde. Vanuit mijn hart.

Het afgelopen jaar heb ik mezelf leren kennen, en ben ik ook ontzettend ontwikkeld als coach. Dit had ik niet zonder jullie gekund. Ik kijk ernaar uit om het komende jaar nog meer te delen. Om nog meer van jullie 1-1 of d.m.v. mijn nieuwe online programma’s te begeleiden bij het overwinnen van een eetstoornis/verstoorde relatie tot voeding, lichaam en tot jezelf.

Ik luister steeds meer naar mijn hart en durf hier op te vertrouwen. Het leven is een reis, vol ups en downs. Vol leermomenten.

Dank voor alles het afgelopen jaar. Jullie zijn fantastisch.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.