Ben je veel aangekomen in het herstel van je eetstoornis?

Ben je veel aangekomen in je herstel van je eetstoornis? Ja. Ik ben aangekomen in liefde. Liefde voor mezelf en het leven. In geluk. Geluk wat ik écht kan voelen. In vrijheid. Vrijheid rondom eten, maar vooral een gevoel van vrijheid in mezelf. Ik ben zeker aangekomen in gewicht. Maar dit is maar een nummer. Een getal. Iets waarmee ik alle bovengenoemde dingen niet in kan meten. Gewicht heeft niets te maken met wie jij bent. Met je waarde als mens of je toekomst. Focus je in herstel op je gedachten over jezelf en het leven. Op de dingen die er écht toe doen. ✨ check trouwens m’n nieuwe IGTV waar ik deze vraag uitgebreid beantwoord. Of check de video hieronder:

 

IMG_1772

 

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.