'Misschien is het niet een keuze om gelukkig te zijn, maar juist een ONTWIKKELING.

Je kiest er niet voor om een tuin te laten groeien.

Je zal moeten schoffelen, het water geven en het onkruid moeten wieden.'

- Lianne Blacquière

COACHLIANNE

Over

WIE IS LIANNE?

 

Lianne werkt nu 5 jaar als ervaringsdeskundige coach op het gebied van eetstoornissen, depressie en burn-out. Vanaf haar 15e tot haar 18e is zij intensief in behandeling geweest om anorexia, boulimia en een depressie te overwinnen. De ervaring van dit overwinnen en de ervaring met verschillende behandelmethoden, psychologen, coaches en therapeuten – heeft haar gebracht waar zij nu is.

Door te weten wat wel en niet werkt, en door het schrijven van haar eigen behandelplan – wat haar boek: ‘Een nieuw begin 2.0 is geworden – is zij de eetstoornissen, depressie en de burn-out de baas geworden. Nu ziet zij het als haar roeping dit voor iedereen mogelijk te maken en haar ervaring te delen met iedereen die aan de slag wil met het overwinnen van een eet uitdaging, zelfliefde creëren en het accepteren van lichaamsbeeld. 

Als coach helpt zij vrouwen die sterker in hun schoenen willen staan, zelfliefde willen ontwikkelen, een liefdevolle relatie tot voeding en hun lichaam willen en daarnaast werkt zij samen met instanties om haar kijk op de huidige gezondheidszorg en diagnoses te delen en daarin verandering te creëren.

Vanuit Lianne haar ervaringsdeskundigheid op de gebieden van anorexia, boulimia, emotie eten, depressie en een burn-out, uiteindelijk allemaal vanuit trauma, weet zij precies wat jij nodig hebt om verandering te creëren. Elk gesprek wordt ingespeeld op jouw behoeften, jij geeft aan wat jij nodig hebt. Lianne staat bekend om haar kritische doch eerlijke comminucatie en het stellen van de juiste vragen. Zij weet precies op de juiste manier een ‘liefdevolle schop onder de kont’ te geven, kan ontzettend goed luisteren en heeft daarnaast een rust over haar heen waardoor je je gelijk op je gemak voelt. Zodra jij kiest om met haar aan de slag te gaan, is zij er voor de volle 100% voor jou. Dit zorgt ervoor  dat coachees zich geborgen, gehoord en gezien voelen, motivatie  en energie krijgen om echt aan de slag te gaan.

Lianne woont in Amsterdam, houdt van koffie en laat zich tot op de dag van vandaag intensief coachen door coaches over de hele wereld. Haar huis staat vol boeken en je vindt haar op een vrije dag in een koffie tentje, de klimhal en in de natuur.

Ervaringen en opleidingen

– NAC professional life coach/ NLP practitioner. 2016

– Ervaringsdeskundige coach opleiding (bij eetproblematiek, burn-out, depressie en trauma verwerking.) 2016 (werkzaam in het heden)

– Sport – en ontspanning therapeut. 2016 (werkzaam in het heden)

– Milo gecertificeerd personal trainer. 2018

– Personal trainer en groepsles trainer, Vondelgym te Amsterdam. 2018 tot heden

– Pre en postnatale fitnesstrainer Sterkher. 2019 tot heden

– Intervisie dagen en clinics voor Sterkher. 2019 tot heden

– Trauma Informed coach. 2021 tot heden

– Oprichtster van de Coachlianne podcast. 2020 tot heden

– Schrijfster van: ‘Een nieuw begin’. 2018

– Co-founder Innergoddess. 2020

Blijf op de hoogte! Volg Coachlianne op social media!

Lianneblacquiere-logo-final-08