ONLINE ACADEMIES
101 COACHING
MASTERCLASSES

Intuitively you

Intuitively You is een online, op evidence-based programma wat jou helpt om vrijheid te creëren rondom voeding, beweging, in je lichaam, jezelf en in je gehele leven. Je leert wat intuïtief eten is en je komt weer in verbinding met je lichaam.

Dit programma is voor iedereen die een eetstoornis heeft gehad en de volgende stap wil maken naar intuïtief eten, voor iedereen die merkt dat eten de overmacht neemt in je leven, je continu opzoek bent naar een nieuw dieet en je hier klaar mee bent en voor een langdurige verandering wil gaan en vanbinnen, naar buiten wil gaan werken.

Intuïtief betekent naar je lichaam luisteren- hetgeen wat wij in deze maatschappij niet hebben geleerd maar wat het meest mooie is wat jij aan jezelf en je lichaam kunt geven. Het is het begin van een vrijer, liefdevoller en fijner leven.

HOE heel IK MIJN LICHAAMSBEELD?

In deze online masterclass ga jij aan de slag met het leren navigeren van jouw lichaamsbeeld. Hoe krijg ik meer respect voor mijn lichaam? Hoe werkt lichaamsbeeld nu eigenlijk? Wat voor invloed heeft mijn brein, mijn zenuwstelsel en mijn verleden op mijn lichaamsbeeld? En hoe zet ik dit om naar meer neutraliteit en minder oordelen?

BINGE EATING 101Het online programma: 'Binge eating 101' is er voor jou om eindelijk die eetbuien te doen laten stoppen. Om andere mechanismes te vinden en om te leren en te durven luisteren naar de behoeftes van je lichaam. Je gaat erachter komen waar deze eetbuien vandaan komen en hoe jij de kern kunt helen. Je gaat meer leren over hoe je zenuwstelsel werkt, waarom een eetbui soms de enige optie lijkt en HOE jij dit kunt veranderen.

Dit programma is voor jou als jij EINDELIJK wil af rekenen met die vervelende eetbuien.

1-1 coaching

Heb je al van alles geprobeerd? Psycholoog naar therapeut gehad maar niets heeft gewerkt?

Lianne heeft dit zelf ook meegemaakt, totdat zij de juiste personen om haar heen zocht en vanuit een plek van liefde en zorg- eindelijk de eetstoornis, depressie en achterliggende trauma's kon helen.

Vanuit Lianne haar ervaringsdeskundigheid, Trauma Informed coaching opleiding, haar nuchterheid en 5 jaar lange ervaring van het coachen van mensen over de hele wereld weet zij wat jij nodig hebt om jezelf te leren helen.

gratis werkbladen/
e-books

Loop je vast of wil je weten wat jouw relatie tot voeding op dit moment is? Check dan de gratis werkbladen en e-books welke jij kunt downloaden om de eerste stap naar heling te zetten- vrijblijvend en gratis aan de slag!

START VANDAAG NOG MET EEN ONLINE PROGRAMMA VAN COACHLIANNE