1:1 COACHING

Leer de taal van jouw lichaam

Privé sessies op maat aangepast op jouw unieke zenuwstelsel, verhaal en behoeften. Met behulp van een combinatie  van Somatic Experiencing, Polyvagal Theory, Parts Work, Somatisch Hechting Therapie, Innerlijk Kind Werk en Somatische Oefeningen zullen we samenwerken om vrienden te worden met jouw systeem en deze te helen.

Trauma heling, chronische stress, burn-out, emotie verwerking.

Gedragen

Gezien

en ondersteund

Ons werk samen is geworteld in:

~ Het verkennen van je relatie met jezelf en je lichaam en het leren dragen van jezelf in voelen en emoties

~ Bewegen in het unieke tempo van je eigen zenuwstelsel en je zenuwstelsel leren reguleren & helen

~ Vertrouwen creëren in je lichaam en in jezelf

~ Het herschrijven van het verhaal van langdurige overtuigingen die je het gevoel geven dat je vast zit en continu blokkeert in je dagelijks leven

Je gaat jezelf leren begrijpen en de rust ervaren waar je zo naar verlangt.

Waar het lichaam

zichzelf ontmoet

 

 

 

 

Wat is Somatich Helen?

“Somatisch” komt van het Griekse woord “Soma”, wat “het levende lichaam kennen van binnenuit”betekent, of het kennen van de Zelf betekent.

Hieruit kunnen we begrijpen dat somatisch werk een ervaringsgerichte benadering is naar de integratie van mind en lichaam, of een herinnering aan de verbinding tussen deze twee die er feitelijk altijd al is geweest.

Somatische psychologie staat bekend als een “bottom-up” benadering in tegenstelling tot een “top-down” model, wat betekent dat we letterlijk het lichaam gebruiken als gids in onze ervaring van mind en lichaam heling.

Als je merkt dat je altijd in je hoofd leeft, is de kans groot dat je lichaam eigenlijk heel veel te zeggen heeft en jouw aandacht nodig heeft.

Je bent op de juiste plek zodra je…

👉 Vastloopt in het leven, in je gezondheid, in je carrière, een burn-out, in je relaties, in je helingsproces

👉 Verlangt om complexe of jeugdtrauma’s met liefde te helen

👉 Worstelt met chronische pijn en al “alle mogelijke dingen” hebt geprobeerd zonder echt succes te vinden in het vinden van enige vorm van vrijheid

👉 Diepere relaties wilt opbouwen met jezelf, je romantische partner, familie en nauwe vriendschappen

v

Onze sessies zijn 60 minuten, elke week of om de week voor 3 maanden lang (dit bespreken we in een intake).

 

 

Whatsapp/E-mail contact tussen de sessies in.

Zodra jij je gedragen en gehoord voelt in de momenten dat je het écht nodig hebt.

Een persoonlijke Kaart van jouw Zenuwstelsel. in de sessie gaan we onszelf begrijpen, en leren dat hoe wij ons voelen, wat wij ervaren logisch is en hoe jij kunt samenwerken met je zenuwstelsel

Ik zal je dragen in het leren kennen van de taal van jouw lichaam

ZIJ ZIJN IN MIJN SAFE SPACE GESTAPT

“Ik ben al heel lang bezig met trauma-herstel. Ik heb meerdere therapeuten gezien,  programma’s voor het zenuwstelsel online geprobeerd, veel boeken gelezen en talloze podcasts beluisterd; maar Lianne was degene die ware begrip en compassie bracht.”

FENNA

Een notitie over in jezelf investeren, wat investeren in jezelf kan moeilijk aanvoelen…

Ik weet het uit mijn eigen ervaring van angst rond investeringen. Hoewel ik de afgelopen jaren bijna 50,000 euro heb uitgegeven aan mentoren, trainingen, programma’s, therapie, educatie en meer… was er een tijd waarin de gedachte om op deze manieren in mezelf te investeren extreem beangstigend voor me was. Ik wil dat je weet, dat ik je daar in zie.

Wat ik heb geleerd is dat er niets belangrijker is voor mijn persoonlijke groei dan te investeren in mezelf en de kansen die ik heb genomen om terug te geven aan mijn eigen menselijke behoeften zijn de meest diepgaande stappen van zelfzorg die ik ooit heb gedaan.

Ik geloof echt dat wanneer we toegang hebben tot de keuze waar we naar verlangen, de meest helende transformaties kunnen plaatsvinden wanneer we onszelf toestemming geven om die beslissing te omarmen. Vertrouw op je lichaam, vertrouw op de sensaties en somatische reactie in jou om je beslissing te leiden. Als dit programma voor jou is, voel je het misschien al in je lichaam als een opening of het feit dat je hier bent en deze pagina meerdere keren hebt geopend. Als dat het geval is, weet dan dat je op de juiste plek bent op het juiste moment.

Alle delen van jou zijn welkom hier

 

 

 

 

Het Traject

– 3 maanden

– 60 min. sessies via Zoom

– WhatsApp/Email contact

– Toegang tot een cursus, begeleidende somatische oefeningen, ademhalingswerk & meditaties in mijn exclusieve app

In een gratis intake bespreken we de investering en denkt Lianne mee met jou.

VRAGEN DIE JOU AAN HET DENKEN ZETTEN

”Ik kijk met een enorm positief gevoel terug op de coaching met Lianne. Het verschil tussen hoe ik was voor de coaching en hoe ik momenteel in het leven sta, maakt mij trots op de ontwikkeling die ik met behulp van Lianne heb gemaakt. Lianne is een betrokken coach die kennis heeft, goed kan luisteren en je durft te confronteren met je eigen gedachten en altijd je laat terugkomen in je lichaam. In de gesprekken stelde Lianne vaak de correcte vragen om mij te laten nadenken over mijn patronen, waarnaar we de ruimte creëerden om te voelen en te verwerken. Ik leerde bewust te worden van mijn handelingen en kon ik deze stap voor stap aanpassen doordat ik eindelijk begreep waar deze vandaan kwamen en dat er niks mis was met mij. Ik heb emoties, gevoelens en oude pijn kunnen verwerken waar ik mij jarenlang aan vast hield. Lianne heeft mij hierin goed begeleid en stond altijd voor mij klaar. Bijvoorbeeld wanneer iets niet helemaal lukte, maar overwinningen werden ook regelmatig gevierd.”

KIMBERLEY

Veelgestelde vragen

Moet ik een diagnose hebben om met jou aan de slag te gaan?

Nee, het wel of niet hebben van een diagnose heeft geen invloed op ons traject.

Is het erg als ik nog ergens anders in behandeling ben?

Nee, het maakt niet uit. Ook niet als je nog ergens anders een behandeling hebt gehad.

Is 1:1 coaching hetzelfde als GGZ therapie?

Nee, als coach werk ik niet met diagnoses. De 101 coaching zorgt ervoor dat we ons blijven focussen op het nu en we zetten doelen neer om naar een vrije toekomst toe te werken. Ik zie als coach mijn cliënten als een heel mens, capabel van het kunnen bereiken van doelen, wetende dat er fundamenteel niets mis is met jou als mens. Coachen maakt de cliënten sterker en laat hen in hun eigen potentie staan. Potentie die altijd al in de cliënt heeft gezeten, maar waar de persoon nog niet bij kan zonder ondersteuning en de zorg die er is in een traject. Mocht je niet op een plaats zijn om dagelijks te functioneren, dan is een therapeut een betere fit voor jou. Mocht je overwegend stabiel zijn, en de ruimte hebben om echt aan de slag te gaan, dan is mijn 101 coaching voor jou.

Hoe weet ik of de coaching bij mij past?

Voor alle 1:1 coachtrajecten kunnen we elkaar ontmoeten via een online kennismaking om te voelen of wij een juiste fit zijn. 

Ben je nog niet zeker van je coachvraag? Vul dan dit formulier in om je coachvraag helder te krijgen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. 

 

Wat voor mensen nemen vaak sessies bij jou af?

Ik werk vaak met mensen die er klaar mee zijn dat hun vroegere trauma invloed hebben op hun huidige leven en relaties. Veel van mijn cliënten zijn in gevecht met schaamte, perfectionisme, angsten, het pleasen van mensen en andere mindset struggles die geworteld zijn in trauma en negatieve ervaringen uit het verleden. In ons werk samen ondersteun ik cliënten om beter te begrijpen waarom deze problemen omhoog komen en neem ik Trauma Informed Coaching & H-EMDR mee als uitgangspunt. We gaan samen aan de slag met het creëren van tools en strategieën om los te kunnen laten en te werken naar het unieke doel van de cliënt en de intentie die zij zetten voor de sessies. 

Als Eet Psychologie coach onderzoek ik bij een eetprobleem herstel traject samen met jou de huidige relatie tot eten, laten we oude eetregels los en gaan we een toekomst vol vrijheid in jouw eetgedrag creëren. 

Ik kan 1:1 coaching niet betalen op dit moment maar wil wel graag met jou werken.

Ik bied meerdere online opties aan, zoals de Intuitively Eaters Academy, mocht je in gevecht zijn met eten/lichaamsbeeld/bewegen. Daarnaast kun je ook lid worden van de Zelfhelerscirkel waarin ik alle fundamentele lessen geef die jij nodig hebt om jezelf te helen.