DIE KOEKJES IN DE KAST ROEPEN MIJN NAAM

Heb jij een lijstje met goede en slechte voeding? Een lijst met wat je wel mag eten en wat niet? Wat gezond is en ongezond?
Grote kans dat dit er juist voor zorgt dat je stress en onrust ervaart, en eetbuien op komen zetten. Naast emotionele invloeden kunnen eetbuien ook voortkomen uit restrictie – uit de goede en slechte voedingslijsten.
Kom eens achter dit lijstje en maak met jezelf de afspraak dat je jezelf uitdaagt in deze voedingsmiddelen. Daarnaast kun je ervoor zorgen dat die pak koekjes (bijv) in de kast ligt en je jezelf daarin gaat uitdagen.
Toestemming geven aan jezelf is mijn nummer 1 tip: toestemming om te eten. Om álles te eten. Rust creëren rondom eten waardoor je die prikkel, de prikkel die je brein krijgt op het moment dat je doet wat niet mag – de spanning en het stofje wat wordt vrijgemaakt – is niet meer nodig dan. Daarnaast kun je die prikkel ook krijgen door te wandelen, een koude douche te nemen of je handen onder een koude kraan te houden.

De koekjes zijn niet de vijand. Leg die strijdbijl neer. ✨

Dit en meer, hoe je dit kunt doen bijv. ga je leren in mijn online programma: eetbuien overwinnen en emotie eten onder de loep nemen.

 

 

 

Check hier mijn online programma’s

Check hier de coaching opties

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.