1:1 aanbod

MET LIANNE BLACQUIÈRE

Dag lief mens,

Hi,

Mijn naam is Lianne, en ik ben zo blij dat je hier bent.
Ik zie je en ik wil jou laten weten dat je hier veilig bent.
Mijn doel met deze pagina is om jou te ondersteunen.
Om je te laten zien dat jij als mens zo logisch werkt en jou in te laten zien dat er een andere weg is dan de weg waar jij nu op vastloopt.

De wetenschap zegt dit, en ik ook.

Ik ben een Somatic Trauma Informed Therapeut, wat wil zeggen dat ik jou leer over hoe logisch het is dat jij vastloopt in patronen, en ook hoe je deze kunt veranderen.

Dat hoe jouw gedrag is gevormd, hoe jouw reacties zijn, jouw symptomen waar je in vastloopt in het dagelijks leven en misschien wel emoties en gevoelens die ergens diep zitten opgeborgen- allemaal zijn gevormd omdat alles juist klopt aan jou, niet omdat er iets mis is met jou.

En in ons werk samen, ga ik laten zien aan jou wat ik hiermee bedoel en hoe wij elk deel in jou kan laten ervaren en laten zien (niet alleen zeggen) dat het oké is en veilig.

En wat er dan gebeurd is… je start met floreren. Jouw leven transformeert. Je stapt in het leven wat altijd bedoeld is voor jou om te leven. Vol vrijheid, voldoening.

Mijn gave is dat ik de kracht van elk mens kan zien en aanwakkeren. Dat ik iedereen de rust, ruimte en veiligheid kan bieden om te delen en te zijn.

Want ik weet hoe het is om iets te overleven waarvan je dacht dat het jou kapot zou maken.

En nu sta ik hier, ik heb al meer dan honderd mensen mogen begeleiden in het helen van eetproblemen, trauma’s, de fysieke en mentale symptomen van trauma’s en nog veel meer..

I got you, until you got yourself.

ZIJ ZIJN IN MIJN SAFE SPACE GESTAPT

”Lianne liet me het eerste moment al gelijk op mijn gemak voelen. Ze is heel lief en voelt goed aan hoe je je voelt en waar je wel of niet over wil praten. Ze is super empatisch en denkt over alles met je mee. Ze helpt je aan positieve gedachten en helpt je met hoe je dingen aan moeten pakken en geeft je inzicht in situaties. Heel erg bedankt!”

FENNA

Transformative Trauma Healing Methode

Transformative Trauma Healing is een methode die ik heb gecreëerd nadat ik jarenlang mezelf heb onderwezen in trauma heling, zenuwstelsel heling en hoe je weerbaarheid kunt creëren om los te komen van trauma en de invloed die het heeft op je dagelijks leven.

Transformative Trauma Healing Coaching

12 weken traject Transformative Trauma Healing

6 x 1:1 sessies

Transformative Trauma Healing is een concept dat focust op het helen van trauma, gefocust op het lichaam en de mind gecombineerd.

Ik geef je duidelijke actie stappen mee, je ontvangt tools welke jij dagelijks kunt implementeren – dit kunnen somatische sequences zijn, ademhaling werk, meditaties maar ook doe oefeningen welke je kunt uitvoeren in relaties, je werk of waar dan ook.

Je kunt mij gedurende het traject van ma t/m vrij via Whatsapp contacten mocht je ergens in vastlopen. Daarnaast ontvang je toegang tot een online coaching-toolkit op de website.

24 weken traject Transformative Trauma Healing

12 x 1:1 sessies

Transformative Trauma Healing is een concept dat focust op het helen van trauma, gefocust op het lichaam en de mind gecombineerd.

Jouw hulpvraag staat voorop, en ik zal je in elke sessie begeleiden naar het behalen van dit doel.

Ik geef je duidelijke actie stappen mee, je ontvangt tools welke jij dagelijks kunt implementeren – dit kunnen somatische sequences zijn, ademhaling werk, meditaties maar ook doe oefeningen welke je kunt uitvoeren in relaties, je werk of waar dan ook.

Je kunt mij gedurende het traject van ma t/m vrij via Whatsapp contacten mocht je ergens in vastlopen. Daarnaast ontvang je toegang tot een online coaching-toolkit op de website.

De investering kan in 3 of 5 termijnen betaald worden, ik denk graag mee in mogelijkheden om het betaalbaar te maken!

VRAGEN DIE JOU AAN HET DENKEN ZETTEN

”Ik kijk met een enorm positief gevoel terug op de coaching met Lianne. Het verschil tussen hoe ik was voor de coaching en hoe ik momenteel in het leven sta, maakt mij trots op de ontwikkeling die ik met behulp van Lianne heb gemaakt. Lianne is een betrokken coach die kennis heeft, goed kan luisteren en je durft te confronteren met je eigen gedachten. In de gesprekken stelde Lianne vaak de correcte vragen om mij te laten nadenken over mijn patronen. Doordat ik aan het denken werd gezet, werd ik bewust van mijn handelingen en kon ik deze stap voor stap aanpassen. Lianne heeft mij hierin goed begeleid en stond altijd voor mij klaar. Bijvoorbeeld wanneer iets niet helemaal lukte, maar overwinningen werden ook regelmatig gevierd.”

KIMBERLEY

Veelgestelde vragen

Moet ik een diagnose hebben om met jou aan de slag te gaan?

Nee, het wel of niet hebben van een diagnose heeft geen invloed op ons traject.

Is het erg als ik nog ergens anders in behandeling ben?

Nee, het maakt niet uit. Ook niet als je nog ergens anders een behandeling hebt gehad.

Is 1:1 coaching hetzelfde als GGZ therapie?

Nee, als coach werk ik niet met diagnoses. De 101 coaching zorgt ervoor dat we ons blijven focussen op het nu en we zetten doelen neer om naar een vrije toekomst toe te werken. Ik zie als coach mijn cliënten als een heel mens, capabel van het kunnen bereiken van doelen, wetende dat er fundamenteel niets mis is met jou als mens. Coachen maakt de cliënten sterker en laat hen in hun eigen potentie staan. Potentie die altijd al in de cliënt heeft gezeten, maar waar de persoon nog niet bij kan zonder ondersteuning en de zorg die er is in een traject. Mocht je niet op een plaats zijn om dagelijks te functioneren, dan is een therapeut een betere fit voor jou. Mocht je overwegend stabiel zijn, en de ruimte hebben om echt aan de slag te gaan, dan is mijn 101 coaching voor jou.

Hoe weet ik of de coaching bij mij past?

Voor alle 1:1 coachtrajecten kunnen we elkaar ontmoeten via een online kennismaking om te voelen of wij een juiste fit zijn. 

Ben je nog niet zeker van je coachvraag? Vul dan dit formulier in om je coachvraag helder te krijgen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. 

 

Wat voor mensen nemen vaak sessies bij jou af?

Ik werk vaak met mensen die er klaar mee zijn dat hun vroegere trauma invloed hebben op hun huidige leven en relaties. Veel van mijn cliënten zijn in gevecht met schaamte, perfectionisme, angsten, het pleasen van mensen en andere mindset struggles die geworteld zijn in trauma en negatieve ervaringen uit het verleden. In ons werk samen ondersteun ik cliënten om beter te begrijpen waarom deze problemen omhoog komen en neem ik Trauma Informed Coaching & H-EMDR mee als uitgangspunt. We gaan samen aan de slag met het creëren van tools en strategieën om los te kunnen laten en te werken naar het unieke doel van de cliënt en de intentie die zij zetten voor de sessies. 

Als Eet Psychologie coach onderzoek ik bij een eetprobleem herstel traject samen met jou de huidige relatie tot eten, laten we oude eetregels los en gaan we een toekomst vol vrijheid in jouw eetgedrag creëren. 

Ik kan 1:1 coaching niet betalen op dit moment maar wil wel graag met jou werken.

Ik bied meerdere online opties aan, zoals de Intuitively Eaters Academy, mocht je in gevecht zijn met eten/lichaamsbeeld/bewegen. Daarnaast kun je ook lid worden van de Zelfhelerscirkel waarin ik alle fundamentele lessen geef die jij nodig hebt om jezelf te helen.