Coaching aanbod

MET LIANNE BLACQUIÈRE

Stap in mijn safe space

Vanuit mijn ervaringsdeskundigheid op de gebieden van anorexia, boulimia, emotie eten, depressie en een burn-out- allemaal uit trauma, weet ik precies wat jij nodig hebt om verandering te creëren. Tijdens elke sessie wordt er ingespeeld op jouw behoeften. Jij geeft aan wat jij nodig hebt. 

Door kritische doch eerlijke communicatie en het stellen van de juiste vragen weet ik precies op de juiste manier een ‘liefdevolle schop onder de kont’ te geven. Ik kan ontzettend goed luisteren en door mijn rustige energie creër ik een plek voor jou waar jij je gelijk op je gemak voelt.

Zodra jij kiest om met samen met mij 1-op-1 aan de slag te gaan, ben ik er 100%. Dit zorgt ervoor dat coachees zich geborgen, gehoord en gezien voelen en daarbij motivatie en energie krijgen om echt aan de slag te gaan.

ZIJ ZIJN IN MIJN SAFE SPACE GESTAPT

”Lianne liet me het eerste moment al gelijk op mijn gemak voelen. Ze is heel lief en voelt goed aan hoe je je voelt en waar je wel of niet over wil praten. Ze is super empatisch en denkt over alles met je mee. Ze helpt je aan positieve gedachten en helpt je met hoe je dingen aan moeten pakken en geeft je inzicht in situaties. Heel erg bedankt!”

FENNA

Lichaamsgericht werken

Ik heb een Trauma Informed Coaching & Somatic experiencing/attachment achtergrond wat wil zeggen dat ik weet hoe ik jou in het nu kan houden, patronen vanuit trauma kan doorbreken en oefeningen en handvatten kan geven om trauma’s fysiek te helen/los te laten. Ik leer jou alles over hoe ons brein werkt in combinatie met ons zenuwstelsel en leer jou weer te verbinden met je lichaam en hoe jij emoties kunt verwerken en je zenuwstelsel kunt reguleren en helen (dmv lichaam/somatic oefeningen, breath work, meditatie).

Vanuit mijn Eating Psychology achtergrond en mijn ervaringsdeskundigheid weet ik precies wat jij nodig hebt om een verstoorde relatie tot voeding en je lichaam te helen, de kern te ontdekken en deze te helen – van binnen naar buiten – om een moeiteloze relatie tot eten, bewegen en je lichaamsbeeld te ervaren.

VRAGEN DIE JOU AAN HET DENKEN ZETTEN

”Ik kijk met een enorm positief gevoel terug op de coaching met Lianne. Het verschil tussen hoe ik was voor de coaching en hoe ik momenteel in het leven sta, maakt mij trots op de ontwikkeling die ik met behulp van Lianne heb gemaakt. Lianne is een betrokken coach die kennis heeft, goed kan luisteren en je durft te confronteren met je eigen gedachten. In de gesprekken stelde Lianne vaak de correcte vragen om mij te laten nadenken over mijn patronen. Doordat ik aan het denken werd gezet, werd ik bewust van mijn handelingen en kon ik deze stap voor stap aanpassen. Lianne heeft mij hierin goed begeleid en stond altijd voor mij klaar. Bijvoorbeeld wanneer iets niet helemaal lukte, maar overwinningen werden ook regelmatig gevierd.”

KIMBERLEY

1:1 coaching aanbod

12 weken Transformative Trauma Healing 1:1 ——————- 

Een intakegesprek, 6x 1:1 sessies, toegang tot de online leeromgeving en Whatsapp contact (ma t/m vrij)

Dit traject duurt 12 weken. Lees hier meer over de methode.

24 weken Transformative Trauma Healing 1:1 ——————- 

Een intakegesprek, 12x 1:1 sessies, toegang tot de online leeromgeving en Whatsapp contact (ma t/m vrij)

Dit traject duurt 24 weken. Lees hier meer over de methode.

Intuitively Eaters Academy Pro Coaching ——————- 901 euro

Aan de slag met intuïtief eten en de onderliggende oorzaak/kern van een verstoorde relatie tot eten. Met 6 101 sessies van 60 minuten en toegang tot de online Intuitively Eaters Academy met Whatsapp contact (ma t/m vrij)

1 losse therapie/inspiratie sessie  ————————- 119 euro

1 sessie van 60 minuten + het ontvangen van tools en oefeningen welke Lianne nav de sessie bedenkt. Kans om al je vragen te stellen en te verbinde met Lianne en haar kennis

Het bedrag kan ik 3 of 5 termijnen betaald worden, Lianne denkt graag mee aan mogelijkheden om het betaalbaar te maken!

H-EMDR SESSIES

De EMDR techniek is een eenvoudige en veilige coaching techniek waarbij de emoties en lichamelijke spanningen losgekoppeld worden van een naar beeld of nare gebeurtenis. Tijdens een 2 uur durende sessie gaan we hiermee aan de slag. 

Dag lief mens,

 Ik ben Lianne, coach, schrijver van het boek ‘Een nieuw begin’, leider van de Intuitively Eaters Community, Founder van De Zelfhelerscirkel en inspirator en motivator op Instagram, host van de Coachlianne podcast en de Zelfhelers podcast.

Al meer dan 5 jaar werk ik met cliënten door mijn online programma als de ‘Intuitively Eaters Academy’ en als Eetpsychologie coach en Eetstoornisherstel coach heb ik nu al meer dan 1000 vrouwen geholpen om hun relatie tot voeding, bewegen en voornamelijk om hun lichaam te helen

Als Trauma Informed coach en Somatic (attachment) Therapeut help ik nu sinds 3 jaar cliënten om te verbinden met de sensaties van hun lichaam, emotie, gevoel en verleden, en om door trauma heen te werken vanuit de kennis van polyvagaal theorie, het verbinden van lichaam & brein, zenuwstelsel regulatie en heling.

Alles wat ik deel is waar ik zelf persoonlijk heen ben gegaan. Dit is mijn blauwprint geweest om vrijheid te ervaren.

En nu is dit voor jou ook mogelijk.

Veelgestelde vragen

Moet ik een diagnose hebben om met jou aan de slag te gaan?

Nee, het wel of niet hebben van een diagnose heeft geen invloed op ons traject.

Is het erg als ik nog ergens anders in behandeling ben?

Nee, het maakt niet uit. Ook niet als je nog ergens anders een behandeling hebt gehad.

Is 1:1 coaching hetzelfde als GGZ therapie?

Nee, als coach werk ik niet met diagnoses. De 101 coaching zorgt ervoor dat we ons blijven focussen op het nu en we zetten doelen neer om naar een vrije toekomst toe te werken. Ik zie als coach mijn cliënten als een heel mens, capabel van het kunnen bereiken van doelen, wetende dat er fundamenteel niets mis is met jou als mens. Coachen maakt de cliënten sterker en laat hen in hun eigen potentie staan. Potentie die altijd al in de cliënt heeft gezeten, maar waar de persoon nog niet bij kan zonder ondersteuning en de zorg die er is in een traject. Mocht je niet op een plaats zijn om dagelijks te functioneren, dan is een therapeut een betere fit voor jou. Mocht je overwegend stabiel zijn, en de ruimte hebben om echt aan de slag te gaan, dan is mijn 101 coaching voor jou.

Hoe weet ik of de coaching bij mij past?

Voor alle 1:1 coachtrajecten kunnen we elkaar ontmoeten via een online kennismaking om te voelen of wij een juiste fit zijn. Klik hier om een kennismaking in te plannen.

 

Wat voor mensen nemen vaak sessies bij jou af?

Ik werk vaak met mensen die er klaar mee zijn dat hun vroegere trauma invloed hebben op hun huidige leven en relaties. Veel van mijn cliënten zijn in gevecht met schaamte, perfectionisme, angsten, het pleasen van mensen en andere mindset struggles die geworteld zijn in trauma en negatieve ervaringen uit het verleden. In ons werk samen ondersteun ik cliënten om beter te begrijpen waarom deze problemen omhoog komen en neem ik Trauma Informed Coaching & H-EMDR mee als uitgangspunt. We gaan samen aan de slag met het creëren van tools en strategieën om los te kunnen laten en te werken naar het unieke doel van de cliënt en de intentie die zij zetten voor de sessies. 

Als Eet Psychologie coach onderzoek ik bij een eetprobleem herstel traject samen met jou de huidige relatie tot eten, laten we oude eetregels los en gaan we een toekomst vol vrijheid in jouw eetgedrag creëren. 

Ik kan 1:1 coaching niet betalen op dit moment maar wil wel graag met jou werken.

Ik bied meerdere online opties aan, zoals de Intuitively Eaters Academy, mocht je in gevecht zijn met eten/lichaamsbeeld/bewegen. Daarnaast kun je ook lid worden van de Zelfhelerscirkel waarin ik alle fundamentele lessen geef die jij nodig hebt om jezelf te helen.