101 coaching

MET LIANNE BLACQUIERE

Stap in mijn safe space

Vanuit mijn ervaringsdeskundigheid op de gebieden van anorexia, boulimia, emotie eten, depressie en een burn-out- allemaal uit trauma, weet ik precies wat jij nodig hebt om verandering te creëren. Tijdens elke sessie wordt er ingespeeld op jouw behoeften. Jij geeft aan wat jij nodig hebt. 

Door kritische doch eerlijke communicatie en het stellen van de juiste vragen weet ik precies op de juiste manier een ‘liefdevolle schop onder de kont’ te geven. Ik kan ontzettend goed luisteren en door mijn rustige energie creër ik een plek voor jou waar jij je gelijk op je gemak voelt.

Zodra jij kiest om met samen met mij 1-op-1 aan de slag te gaan, ben ik er 100%. Dit zorgt ervoor dat coachees zich geborgen, gehoord en gezien voelen en daarbij motivatie en energie krijgen om echt aan de slag te gaan.

ZIJ ZIJN IN MIJN SAFE SPACE GESTAPT

”Lianne liet me het eerste moment al gelijk op mijn gemak voelen. Ze is heel lief en voelt goed aan hoe je je voelt en waar je wel of niet over wil praten. Ze is super empatisch en denkt over alles met je mee. Ze helpt je aan positieve gedachten en helpt je met hoe je dingen aan moeten pakken en geeft je inzicht in situaties. Heel erg bedankt!”

FENNA

Ik heb een Trauma Informed Therapy achtergrond wat wil zeggen dat ik weet hoe ik jou in het nu kan houden, patronen vanuit trauma kan doorbreken en oefeningen en handvatten kan geven om trauma te helen. Ik werk met Neuro Sience, ik leer jou alles over hoe ons brein werkt in combinatie met ons zenuwstelsel en leer jou weer te verbinden met je lichaam.

Vanuit mijn Eating Psychology achtergrond en mijn ervaringsdeskundigheid weet ik precies wat jij nodig hebt om een verstoorde relatie tot voeding en je lichaam te helen, de kern te ontdekken en deze te helen – van binnen naar buiten – om een moeiteloze relatie tot eten/bewegen en je lichaamsbeeld te ervaren.

Ik neem een combinatie van EMDR/EFT/Breathwork/ACT/

NLP/Trauma Informed/Eating Psychology mee in alle sessies.

VRAGEN DIE JOU AAN HET DENKEN ZETTEN

”Ik kijk met een enorm positief gevoel terug op de coaching met Lianne. Het verschil tussen hoe ik was voor de coaching en hoe ik momenteel in het leven sta, maakt mij trots op de ontwikkeling die ik met behulp van Lianne heb gemaakt. Lianne is een betrokken coach die kennis heeft, goed kan luisteren en je durft te confronteren met je eigen gedachten. In de gesprekken stelde Lianne vaak de correcte vragen om mij te laten nadenken over mijn patronen. Doordat ik aan het denken werd gezet, werd ik bewust van mijn handelingen en kon ik deze stap voor stap aanpassen. Lianne heeft mij hierin goed begeleid en stond altijd voor mij klaar. Bijvoorbeeld wanneer iets niet helemaal lukte, maar overwinningen werden ook regelmatig gevierd.”

KIMBERLEY

101 coaching aanbod

101 COACHING

Intuitively Eaters Academy Pro Coaching ——————- 871 euro

Aan de slag met intuïtief eten en de onderliggende oorzaak/kern van een verstoorde relatie tot eten. Met 6 101 sessies van 60 minuten en de online Intuitively Eaters Academy

6 Sessies 101 coaching ————————————- 594 euro

Met 6 sessies 101 coaching van 60 minuten flexibel in te plannen in 20 weken

12 Sessies 101 coaching————————————- 1188 euro

Met 12 coaching sessies van 60 minuten flexibel in te plannen in 40 weken

PREMIUM COACHING

6 Sessies inclusief Whatsapp contact ————————- 744 euro

Met 6 sessies van 60 minuten inclusief Whatsapp contact (ma t/m vrij) in te plannen in 20 weken

12 Sessies inclusief Whatsapp contact  ———————— 1488 euro

Met 12 sessies van 60 minuten inclusief Whatsapp contact (ma t/m vrij)

Per 01 januari 2023 gaan de prijzen van de 101 coaching omhoog.

Dag lief mens,

Ik ben Lianne, coach, schrijver van het boek ‘Een nieuw begin’, leider van de Intuitively Eaters Community en inspirator en motivator op Instagram 

Al meer dan 5 jaar werk ik met cliënten door mijn online programma als de ‘Intuitively Eaters Academy’ en als Eetpsychologie coach en Eetstoornisherstel coach werk ik 1-op-1 met cliënten door trauma’s heen. Als trauma informed therapist heb ik nu al meer dan 1000 vrouwen geholpen om hun relatie tot voeding, bewegen en voornamelijk om hun lichaam te helen. Ik heb al meer dan 100 vrouwen geholpen om te verbinden met de sensaties van hun lichaam, emotie, gevoel en verleden door de trauma heen te werken.

Alles wat ik deel is waar ik zelf persoonlijk heen ben gegaan. Dit is mijn blauwprint geweest om vrijheid te ervaren.

En nu is dit voor jou ook mogelijk.

Wees er zeker van dat je intentie om vrijheid rondom eten te ontwikkelen ook echt waarheid wordt en start vandaag al door aan de slag te gaan met de Intuitively Eaters Beginners Guide!