101 coaching
wie is lianne als

coach?

Vanuit Lianne haar ervaringsdeskundigheid op de gebieden van anorexia, boulimia, emotie eten, depressie en een burn-out- allemaal uit trauma, weet zij precies wat jij nodig hebt om verandering te creëren. Elk gesprek wordt ingespeeld op jouw behoeften, jij geeft aan wat jij nodig hebt. 

Lianne staat bekend om haar kritische doch eerlijke communicatie en het stellen van de juiste vragen. Zij weet precies op de juiste manier een ‘liefdevolle schop onder de kont’ te geven, kan ontzettend goed luisteren en heeft daarnaast een rust over haar heen waardoor je je gelijk op je gemak voelt. 

Zodra jij kiest om met haar aan de slag te gaan, is zij er er 100%. Dit zorgt ervoor  dat coachees zich geborgen, gehoord en gezien voelen en daarbij motivatie en energie krijgen om echt aan de slag te gaan.

Lianne heeft een Trauma Informed Therapy achtergrond wat wil zeggen dat zij weet hoe zij jou in het nu kan houden, patronen vanuit trauma kan doorbreken en oefeningen en handvatten geeft om trauma te helen. Ze werkt met Neuro Sience, legt veel uit hoe ons brein werkt icm ons zenuwstelsel en leert jou weer verbinden met je lichaam.

Vanuit haar Eating Psychology achtergrond en haar ervaringsdeskundigheid weet zij precies wat jij nodig hebt om een verstoorde relatie tot voeding en je lichaam te helen, de kern te ontdekken en deze te helen- vanbinnen naar buiten- om een moeiteloze relatie tot eten/bewegen en je lichaamsbeeld te ervaren.

Ze neemt een combinatie van EFT/Breathwork/ACT/NLP/Trauma Informed/Eating Psycholigie mee in alle sessies.

Wat is trauma? Luister onderstaande podcast waarin Lianne dit duidelijk uitlegt.

Op zoek naar een traject wat bij jou en jouw hulpvraag past? Plan dan een kennismakingsgesprek in en dan zoeken wij samen uit wat jij nodig hebt

DE SESSIES KUNNEN FACE2FACE IN AMSTERDAM PLAATS VINDEN, OF ONLINE VIA ZOOM.

BETALINGSREGELINGEN ZIJN MOGELIJK (TERMIJNEN).

Wat CLIËNTEN zeggen

Lianne liet me het eerste moment al gelijk op mijn gemak voelen. Ze is heel lief en voelt goed aan hoe je je voelt en waar je wel of niet over wil praten. Ze is super empatisch en denkt over alles met je mee. Ze helpt je aan positieve gedachten en helpt je met hoe je dingen aan moeten pakken en geeft je inzicht in situaties. Heel erg bedankt!

Fenna

Ik kijk met een enorm positief gevoel terug op de coaching met Lianne. Het verschil tussen hoe ik was voor de coaching en hoe ik momenteel in het leven sta, maakt mij trots op de ontwikkeling die ik met behulp van Lianne heb gemaakt. Lianne is een betrokken coach die kennis heeft, goed kan luisteren en je durft te confronteren met je eigen gedachten. In de gesprekken stelde Lianne vaak de correcte vragen om mij te laten nadenken over mijn patronen. Doordat ik aan het denken werd gezet, werd ik bewust van mijn handelingen en kon ik deze stap voor stap aanpassen. Lianne heeft mij hierin goed begeleid en stond altijd voor mij klaar. Bijvoorbeeld wanneer iets niet helemaal lukte, maar overwinningen werden ook regelmatig gevierd.

Kimberley

Mijn mindset is veranderd, ik geniet van het leven, en ik heb de gebeurtenissen uit mijn verleden een plekje kunnen geven. Daarnaast is mijn relatie tot voeding verbeterd. Na jaren van diëten, compenseren en focussen op getallen, lukt het mij nu om dit los te laten en te doen wat goed voelt. Dit levert vooral meer ruimte in mijn hoofd en energie op. Deze energie steek ik nu in dingen die ik echt leuk vind! Samen met Lianne heb ik veel bereikt, nog meer dan waarvan ik had durven dromen, en daar ben ik haar heel dankbaar voor.

Kim

Lianne wist mij, door de juiste vragen te stellen en reacties te geven, na te laten denken over mezelf en de manier waarop ik naar mezelf keek. Daardoor ontdekten we wat ik kan doen (en vooral ook denken) om mij beter te voelen. Lianne haar boek vond ik een hele goede aanvulling op de gesprekken omdat ik door elke dag erin te lezen en opdrachten te doen dagelijks bezig was met mezelf ontwikkelen. Ik heb Lianne nog nooit gezien, maar door de telefoongesprekken die ik met haar had heb ik mijn gedachten en zelfbeeld kunnen veranderen. Ik kijk nu veel positiever tegen zaken aan en ik heb meer zelfvertrouwen en rust gekregen. Verandering moet je zelf doen, maar Lianne kan je daarin erg goed coachen.

Charlotte

‘Samen gingen we op zoek naar een dieperliggende oorzaak die op veel aspecten van mijn leven invloed had en omdat ik daar beter mee om leerde gaan merkte ik vooruitgang in veel verschillende dingen. Ook hielp het dat Lianne de problemen begreep en zelf uit ervaring kon spreken, zodat ik me echt op mijn gemak voelde. Dankzij de coaching werd ik voor het eerst zelf gemotiveerd om mijn mindset te verbeteren in plaats van dat ik een diëtist of psycholoog tevreden wilde stellen. Ik raad de coaching en cursussen aan iedereen aan, omdat je veel over jezelf leert en je mindset verandert op een manier die zoveel invloed heeft. Ik denk dat ik er mijn hele leven profijt van zal hebben, bedankt!’ – Lisa

plan jouw intake hier