017 – De kerst podcast : over hoe om te gaan met eenzaamheid, opmerkingen over lichaam/eten en spanning rondom eten

Een nieuwe podcast waarin ik vragen beantwoord die jullie hebben gesteld over kerst. Ik vertel kwetsbaar mijn eigen verhaal over kerst, en hoeveel eenzaamheid ik heb gevoelt in die periode toen ik nog een eetstoornis had. Een kerst waarin ik dacht dat het leven niet nog erger dacht te kunnen worden – ik voelde mij zo alleen, zo eenzaam en opgesloten in mijn donkere wereld. Niet wetende hoe ik eruit te komen. Het losbreken wilde ik, maar ik voelde op dat moment de kracht niet. Iedereen ging door met hun leven, en ik stond stil.

Ik weet hoe eenzaam je je kunt voelen in deze periode. Hoe moeilijk het kan zijn en hoeveel weerstand en tweestrijd je kunt hebben in je hoofd. Je bent niet alleen.

In deze podcast geef uitgebreide tips hoe om te gaan met opmerkingen van anderen over het lichaam/gewicht, hoe je om kunt gaan met spanning rondom de eetmomenten en wat je kunt doen zodra je je eenzaam voelt. Ik beantwoord de vragen die jullie een tijd geleden mij hebben gesteld.

Ik heb deze podcast random opgenomen, en wilde deze eerst niet met jullie delen maar ik doe het toch. Veel luister plezier! 🤍

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.